mutant100 Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Witam serdecznie wszystkich... Otóż mam problem... W moim SWD firmy a&k wyrobiła sie śrubka od regulacji hop up. Wkładając w nią imbusik 1.5" nie moge zlapać tego zakichanego punktu zaczepienia. I tu moje pytanie. Jak to cholerstwo można wykręcić?? Bo teraz praktycznie zostałem bez możliwości regulacji hop up ;/ Za wszystkie odp. bardzo dziekuje. Pozdrawiam Mutant. ;) Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Też tak miałe, wyjmij zespół komory, i wyciagnij lufe z gumką na chama. Wyjmij tą śrubkę, idź do kogoś kto Ci przegwintuje to na 2mm albo wstaw inną śrubkę 1.5mm, np. od regulacji silnika w koszyku. Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Weź daj na końcówkę tego imbusu 1,5mm kropelkę kleju superglue lub podobnego, wystaw w śrubę i poczekaj aż zwiąże. Teraz możesz wykręcić to dziadostwo. Teraz albo przerabiasz otwór na M4, albo dorabiasz własną śrubkę, albo kupujesz taką jak była. Quote Link to post Share on other sites
xel20 Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 torx 6. Zwykle pomaga ;] Quote Link to post Share on other sites
mutant100 Posted November 15, 2011 Author Report Share Posted November 15, 2011 Lesio śrubkę tak czy inaczej wymienił bym na stalową tylko nie moge wykrecić tej gównianej bo sie zacięła.;) zaki123 dzięki to dobry pomysł jest z tą kropelką. Za wszystkie odp. wielkie dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Zambezi Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 (edited) Wymień komorę od razu na nową i będzie po problemie. http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?products_id=1814 Fajna komora:) Edited November 15, 2011 by Zambezi Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 No komora wygląda identycznie jak w SVDS od "ares'a". Quote Link to post Share on other sites
mutant100 Posted November 15, 2011 Author Report Share Posted November 15, 2011 hehe wiem wiem ale na razie kaski brak;/ wiec musze się zadowolić starą... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts