Cragmorton Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Witam, czy ktokolwiek jest w stanie powiedzieć gdzie można dostać to cudo? W polskich sklepach, które przeglądałem jest wersja W. Replika ma bardzo dobre recenzje na zagranicznych serwisach. Czy to dobry sprzęt dla początkującego? Interesują mnie repliki bloku wschodniego, które po lekkim tuningu będą przez kilka sezonów w pełni sprawne (bez większych usterek). Mając na myśli lekki tuning, mówię o gumce hopup, dystanserze, akumulatorze, ładowarce oraz ewentualnej lufie precyzyjnej. Czy jeszcze jakieś części przydały by się modyfikowane w tej replice? Podkreślam, że jestem zupełnie początkujący i to byłaby moja pierwsza replika. Niestety rejestrowałem się dość dawno temu i nie mogę tworzyć tematów w "Jestem zielony", dlatego proszę o przeniesienie. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 W wersji WS w Polsce pojawił się jak na razie tylko RK-06, czyli to samo w wersji ze stałą kolbą. Można zakupić w Gunfire, tylko trzeba ładnie poprosić (mają obie, W i WS, wysyłają jak leci, ale jak jesteś z Wrocławia, to przejdź się i kup w stacjonarnym). Replika spełni Twoje oczekiwania i jest dobrym wyborem na początek. Quote Link to post Share on other sites
Cragmorton Posted November 21, 2011 Author Report Share Posted November 21, 2011 Jako, że nie ma i nie będzie na razie w gunfire.pl ani w ogóle nigdzie w Polsce RK-03 w wersji WS, to zastanawiam się nad RK-01 WS. Czy ta broń ze względu na swoją długość nadaje się tylko do CQB? Czy są do niej lufy precyzyjne i czy jej wstawienie zwiększy skupienie kul na dłuższym dystansie i pozwoli swobodnie strzelać też na otwartej przestrzeni? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Są do niej lufy precyzyjne, zasięg jest identyczny, jak w RK-03. Skupienie też niewiele (bądź zupełnie) się nie różni. A jakby co, to chyba mam to, czego szukasz: http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=6697429 . Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Bierz RK-01, bardzo dobra replika. Długość lufy nie ma wielkiego znaczenia w szturmówkach. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts