Neskey Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Skorzystam z tematu i zapytam się czy do M14 G&G pasują konwersje G&P? Chodzi mi o zamianę łoża w Veteranie na kompozytowe z chwytem pistoletowym bo trochę kuleje ergonomia :P Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Nie pasują od ręki. Quote Link to post Share on other sites
Neskey Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Czyli krótko mówiąc nie ma innego pasującego łoża jak od innego G&G? Jak rozumiem jednak te G&P będą pasować bo przeróbkach? Jeśli tak to czy jest to trudne do zrobienia i co trzeba przerabiać? Quote Link to post Share on other sites
Wojciech_G Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Mam właśnie okazję przerabiać szyny G&P - żeby pasowały do łoża G&G potrzebna jest masa roboty (do plastikowego pasują na wcisk, łoże drewniane jest jednak szersze i tu wymagane jest piłowanie szyn). Jeżeli łoża podobnie się różnią to zapomnij o jakiejkolwiek kompatybilności. Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Orientujecie się, jaka najdłuższa lufa wewnętrzna mieści się w EBRce od G&G? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Jakie magazynki podchodzą do tej repliki, poza G&G? Quote Link to post Share on other sites
Ukaosek Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Jakie magazynki podchodzą do tej repliki, poza G&G? Nie wiem czy podchodzą jakiekolwiek inne niż G/G przez to ich wycięcie dziwne. Orientujecie się, jaka najdłuższa lufa wewnętrzna mieści się w EBRce od G&G? Ja mam promyka 550 i siedzi akurat do końca lufy wewnętrznej, na upartego można jeszcze z 50mm w tłumku płomienia. Quote Link to post Share on other sites
Wielki151900 Posted May 22, 2012 Author Report Share Posted May 22, 2012 Magazynki od CA będą pasować, cena ta sama albo nawet 10-20zł więcej. :icon_confused: A jak z częściami gb? Pasuję od TM, CM i innych gb v.7?? Quote Link to post Share on other sites
Wielki151900 Posted May 22, 2012 Author Report Share Posted May 22, 2012 a jak ze zestawami bore-up?? o ile widziałem dedykowanych nie ma, ale słyszałem że niektóre od AUGa pasują, to prawda? :zastanawia: :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Marcin_III_PL Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 Chciałbym wymienić lufe na precyzyjną i gumkę hop-up w mojej M-14 EBR-L. Co byśćie mogli mi polecić? Quote Link to post Share on other sites
Wielki151900 Posted February 20, 2015 Author Report Share Posted February 20, 2015 Prometeusa i zieloną G&G, a jak z szyna montażową, niby tylko dedykowane G&G pasują, udało się komuś dobrać z innej firmy np. TM? Quote Link to post Share on other sites
voyv Posted August 23, 2015 Report Share Posted August 23, 2015 Czy wiecie gdzie aktualnie można kupić tę wersję m14? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts