Pietia888 Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 Witam. Jak w temacie. w listopadzie robiłem zamówienie z wgcshop przez madonion. dziś przyszła paczuszka m.inn. z precką. Nie dość że miała to być długość 534mm to przysłali 460 , ale zauważyłem coś dziwnego w środku , nie wiedziałem czego mam się spodziewać (wygląd środka precki ) ponieważ jest pokryta teflonem. Nie będę dużo gadał lecz pokażę co udało mi się uchwycić moim oczom i dla cyfrówki. Dziś pujdzie e-mail do madonion, razem z linkiem do fotek które pokażę wam. oto one: http://imageshack.us/g/855/obraz001fw.jpg/ Jutro w dzień będę mugł głębiej zerknąć na wygląd precki od wewnątrz ponieważ wieczorem nic nie widać.. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 Ja tam nic nie widzę. :D Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted December 15, 2011 Author Report Share Posted December 15, 2011 (edited) na początku jest taki,,metalowy,, kolor a dalej jakby jakiś białawy nalot..wzdłuż lufy są jakieś hmm paski? Nie mów mi że nie widzisz tej różnicy i tych pasków na niektórych fotkach ... i czy to normalne.... Czy to białe to nie jest ten teflon , i miejscami te paski to jego brak? Jutro dam więcej i bardziej w głąb lufy fotek. Edited December 15, 2011 by Pietia888 Link to post Share on other sites
senkuPH Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 Przecież ona jest gładzona i polerowana na końcu... to dlatego. Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 (edited) Może trzeba wyczyścić? Czy to tez mieli zrobić w fabryce, specjalnie dla Ciebie? Promyki (nówki) zawsze jak sie je przeczyści to zostawiają syf na wyciorze. Edited December 16, 2011 by dexterkrak Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted December 16, 2011 Author Report Share Posted December 16, 2011 Może trzeba wyczyścić? Czy to tez mieli zrobić w fabryce, specjalnie dla Ciebie? Promyki (nówki) zawsze jak sie je przeczyści to zostawiają syf na wyciorze. Zgadza się... na początku nie chciało schodzić ale szorowania 2minutki i po robocie... Temat do usunięcia... Link to post Share on other sites
rodnath Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Do mnie jak z HK przyszedł KmH to też się wystraszyłem, ponieważ w środku to nie przypominało luf, do jakich byłem przyzwyczajony. Na szczęście trochę popracowałem wyciorem i olejkiem silikonowym i lufa nabrała odpowiedniej gładzi. W szturmiaku chyba najlepsza lufa jaką mam. Promyki siedzą w pseudo sniperkach :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts