Hellknight Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 Chciałbym wam zaprezentować moją kochaną repliczkę. Jest to AK-47 (CM.042). W replice całkowicie odrestaurowałem drewna, oryginalnie wyglądają jak u Krakmanów. Niewielkie to zmiany, ale niedługo mam zamiar przerobić ją na pseudo-snajperkę, czyli m.in. dokupić lufę zewnętrzną od SWD i preckę Prometheusa, wymienić sprężynę na M160+ Systemy, wzmocnić gearbox, kupić montaż i oryginalne PSO-1 itd. Przepraszam za słabej jakości zdjęcia, ale pogoda nie dopisywała więc musiałem "cykać" przy świetle żarówkowym. Quote Link to post Share on other sites
Hellknight Posted December 21, 2011 Author Report Share Posted December 21, 2011 Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 (edited) Chciałbym pokazać mojego przerobionego ak47s od TM :). Projekt na którym się wzorowałem (by me :)): Jak to wyszło, niestety nie mam lepszych zdjęć niż te (aparat w komórce :D): Zamontowałem w niej: - szynę ris na rurę gazową - szynę ris krótką od g36c - łoże od ostrego ak47 (dopasowywania było okropnie dużo, ale warto było :)) - chwyt silnikowy profilowany czarny - chwyt moe czarny W przyszłości zamontuje może jakiś kolimator, ale na pewno kupię metalowe Body bo to z abs'u nie wygląda za pięknie. Co do całości, to było tyle roboty... Każdą cześć musiałem dopasowywać/ciąć. Edited June 11, 2012 by oski52 Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 AK47S od Gunfire. Full metal i drewno. Ju niestety nie jest w moim posiadaniu. Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 http://airsoftphotos.net/album/show/370963#wmasg-box/370963/370964 Czyli co można z 028 wycisnąć samym malowaniem. Quote Link to post Share on other sites
Cyman123 Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 (edited) A oto moja propozycja na AK w wersji CQB :icon_biggrin: Oczywiście póki co jest to prototyp i zrobiony bardziej do jaj, ale nie wykluczam użycia go w przyszłości Edited February 2, 2015 by Cyman123 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts