Fifer Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Witam. Mam pytanie do starych ASG'owiczów. Jakie macie zdanie/opinie na temat G36K od JG? Interesuje mnie m.in. wytrzymałość części zew. jak i wew. Czy jest to replika dla zaawansowanych, początkujących czy wszyskich?Dzięki za odpowiedzi! Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Dla potrafiących czytać i myślących. Na razie nie spełniasz kryteriów, bo nie przeczytałeś tematu o tej replice. Stąd też na początek polecam to - LINK. Link to post Share on other sites
Jaszcząb Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Widziałem i strzela ładnie. Ogólnie jest polecana z tego co czytałem, ale niewiele drożej można kupić RK od Boyi lub Gietę od Cymy, które są z tego co mi wiadomo lepsze. Link to post Share on other sites
Mortis Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Niestety używasz języka nieznanego mi dlatego też nie jestem w stanie Ci pomóc. Użyj translatora http://wmasg.pl/pl/search żeby móc wyrazić swoje pytanie w języku AS. Jest to język bardzo skomplikowany rojący się od wyrażeń z różnymi takimi literkami typu : ż, ą. Ja wiem, że jest to trudne ale to jeszcze nic. Wymagane jest też wyszukiwanie odpowiedzi na własną rękę ponieważ język ten nie zawiera słów ani wzorów zdań które pozwalają odpowiadać na pytania na które już ktoś odpowiedział w innym temacie. Spokojnie padawanie AS! Droga stoi przed Tobą otworem! Link to post Share on other sites
Fifer Posted December 19, 2011 Author Report Share Posted December 19, 2011 Nie lepiej byłoby napisać parę słów na temat a nie wymądrzać się co to ja nie robię bo zakładam nowy temat. Soróweczka panowie ale się trochę ogarnijcie. Helikon dzięki. Jako jedyny na razie napisałeś o tym, co mnie interesuję. Link to post Share on other sites
OFF Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 (edited) Nie lepiej byłoby napisać parę słów na temat a nie wymądrzać się co to ja nie robię bo zakładam nowy temat. Soróweczka panowie ale się trochę ogarnijcie. Helikon dzięki. Jako jedyny na razie napisałeś o tym, co mnie interesuję. Nie lepiej byłoby poczytać o tej replice na forum zamiast "chwalić" się swoim lenistwem? Soróweczka ,ale trochę się ogarnij. Myślisz,że jesteś pierwszym który pyta o repliki G36 JG ? Edited December 19, 2011 by OFF Link to post Share on other sites
Mortis Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Poleciało zgłoszenie. Link to post Share on other sites
Radziul Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 SZUKAJKA Link to post Share on other sites
Fifer Posted December 19, 2011 Author Report Share Posted December 19, 2011 Widzę że nie dostane normalnej odp...Dzięki wielkie :/ Link to post Share on other sites
asas Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Ekhem.. Tak tylko wtrącę, że pytasz o to drugi czy trzeci raz choć dostałeś już odpowiedź w swoich innych wątkach oraz w głównym o replice. Poza tym, ponoć masz ją od października.. Link to post Share on other sites
patch Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Nie dostaniesz odpowiedzi, bo taka już jest na forum. Link to post Share on other sites
Fifer Posted December 19, 2011 Author Report Share Posted December 19, 2011 Tak mam. Chciałem się upewnić czy to na pewno dobry produkt ponieważ miałem okazje zamienić na coś innego. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 No to zmień. Na kurs szybkiego szukania. Bo na tym forum nikt Ci nie pomoże - są tu sami laicy bez wiedzy, życia i dziewczyny. I abstynenci. W sylwestra siedzimy na allegro. Link to post Share on other sites
OFF Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 No to zmień. Na kurs szybkiego szukania. Bo na tym forum nikt Ci nie pomoże - są tu sami laicy bez wiedzy, życia i dziewczyny. I abstynenci. W sylwestra siedzimy na allegro. Na allegro i wmasgowym czacie! :icon_mrgreen: Link to post Share on other sites
LogaN Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Ah, rzeczywiście. Ileż można. http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/51063-g608-2-jg/page__hl__g608 I podpowiem Ci coś więcej. Wszystkie G608 mają te same bebechy, różnią się detalami. Link to post Share on other sites
Recommended Posts