Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

G36K JG...Jakie opinie?

Recommended Posts

Witam. Mam pytanie do starych ASG'owiczów. Jakie macie zdanie/opinie na temat G36K od JG? Interesuje mnie m.in. wytrzymałość części zew. jak i wew. Czy jest to replika dla zaawansowanych, początkujących czy wszyskich?Dzięki za odpowiedzi!

Niestety używasz języka nieznanego mi dlatego też nie jestem w stanie Ci pomóc.

Użyj translatora http://wmasg.pl/pl/search żeby móc wyrazić swoje pytanie w języku AS. Jest to język bardzo skomplikowany rojący się od wyrażeń z różnymi takimi literkami typu : ż, ą. Ja wiem, że jest to trudne ale to jeszcze nic.

Wymagane jest też wyszukiwanie odpowiedzi na własną rękę ponieważ język ten nie zawiera słów ani wzorów zdań które pozwalają odpowiadać na pytania na które już ktoś odpowiedział w innym temacie.

Spokojnie padawanie AS! Droga stoi przed Tobą otworem!

Nie lepiej byłoby napisać parę słów na temat a nie wymądrzać się co to ja nie robię bo zakładam nowy temat. Soróweczka panowie ale się trochę ogarnijcie. Helikon dzięki. Jako jedyny na razie napisałeś o tym, co mnie interesuję.

Nie lepiej byłoby napisać parę słów na temat a nie wymądrzać się co to ja nie robię bo zakładam nowy temat. Soróweczka panowie ale się trochę ogarnijcie. Helikon dzięki. Jako jedyny na razie napisałeś o tym, co mnie interesuję.

Nie lepiej byłoby poczytać o tej replice na forum zamiast "chwalić" się swoim lenistwem? Soróweczka ,ale trochę się ogarnij. Myślisz,że jesteś pierwszym który pyta o repliki G36 JG ?

Edited by OFF
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...