Domnik Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Witam, chciałbym się poradzić co do rozmiarów.. już kilku kamizelek. szukam, szukam i nie mogę znaleźć do jakich rozmiarów te kamizelki dochodzą, najlepiej jakby ktoś podał w cm :)) - http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/kamizelki-taktyczne/kamizelka-pt-tactical-body-armor-coyote-a-c-m.html - http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/kamizelki-taktyczne/replika-kamizelki-interceptor-body-armour-black-a-c-m.html - http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/kamizelki-taktyczne/kamizelka-taktyczna-modularna-coyote-a-c-m.html Dzięki i pozdrawiam ;) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Pomogę Ci i powiem tylko żebyś trzymał się od tych kamizelek z daleka :] Chociaż ten "body armor" ujdzie jak na taką cenę. Quote Link to post Share on other sites
Domnik Posted December 29, 2011 Author Report Share Posted December 29, 2011 Dzięki, ale prosiłem o rozmiary :D Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Rozmiar jest uniwersalny - przecież wyraźnie napisali w opisie... Quote Link to post Share on other sites
Domnik Posted December 29, 2011 Author Report Share Posted December 29, 2011 Przecież ja też wyraźnie napisałem aby ktoś kto się zna podał w cm do ilu to dochodzi. Bez nabijania postów proszę. Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Rozmiary jakie? Wysokość, szerokość, grubość materiału, szerokość pasków molle, i milion innych. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 (edited) Napisz do krakmanów, niech Ci zmierzą. Edited December 29, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
Domnik Posted December 29, 2011 Author Report Share Posted December 29, 2011 @kolimbam, chodzi mi tu o "szerokość" tudzież do jakiego rozm dochodzą one na maksa, lub jaki mają maks obwód w cm. :) do krakmanów z każdym pyt pisał nie będę, po to jest forum aby się poradzić bardziej doświadczonych. Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 "Klient nasz pan." Napisz do nich a raczej podadzą ci dokładne wszystkie wymiary. I odpuść sobie te kamizelki ACM, znam z własnego doświadczenia, że nie są warte nawet tych 60zł. Quote Link to post Share on other sites
przemek130 Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Poświęciłem się i zmierzyłem. Maksymalny obwód to jakieś 120 cm Quote Link to post Share on other sites
Domnik Posted December 29, 2011 Author Report Share Posted December 29, 2011 no w końcu ktoś zrozumiał temat :)) chwała Ci za to :)) Dzięki i pozdrawiam ;D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts