lewyy Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Witam. Jak napisałem powyżej mam problem z wyborem dla siebie repliki. Otóż sprawa nie jest jak się wydaje taka błaha. Mam do wyboru między JG1338, a MB05CUPV. Otóż w giecie, jak Widzicie jest sporawa promocja :]. Mimo to nie wiem co wybrać. Warto kupić replikę od JG? A może porządniejsza i lepsza okaże się snajperka? Czy jak na sprężynówkę ta MB05 jest solidna? Czy będzie radość gry z 500fps? Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Bierz tego JG, porządna sprężyna i snajperstwo zaczyna się od 1500 zł w górę Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Jak chcesz , mam na sprzedaż MB01 (bardzo tanio ) - pisz na PW . Mb05 to to samo co mb01 - różni się tylko łożem . Quote Link to post Share on other sites
Radziul Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Witam. Jak napisałem powyżej mam problem z wyborem dla siebie repliki. Otóż sprawa nie jest jak się wydaje taka błaha. Mam do wyboru między JG1338, a MB05CUPV. Otóż w giecie, jak Widzicie jest sporawa promocja :]. Mimo to nie wiem co wybrać. Warto kupić replikę od JG? A może porządniejsza i lepsza okaże się snajperka? Czy jak na sprężynówkę ta MB05 jest solidna? Czy będzie radość gry z 500fps? Jest błacha - bierz giete, na forum cieszy się w miare dobrą opinią. Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Bierz tą gietkę. Ma risy i emkowy adapter, przez co masz bardzo tanie magi. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Bierz tą gietkę. Ma risy i emkowy adapter, przez co masz bardzo tanie magi. Low-capy do G36 nie są takie drogie przecież,a to "bardzo tanie magi" to dyskutowałbym z tym akurat ;) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Low-capy do G36 nie są takie drogie przecież,a to "bardzo tanie magi" to dyskutowałbym z tym akurat ;) Emkowe nówki w sklepie można dostać za 17 zł. Plastiki, bo plastiki, ale za połowę ceny również plastików, ale do g36. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Wolał byś metalowe do G36? :D Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Wolał byś metalowe do G36? :D Oczywiście, że tak. :P dlatego miałem gietę z adapterem. ^^ Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Emkowe nówki w sklepie można dostać za 17 zł. Plastiki, bo plastiki, ale za połowę ceny również plastików, ale do g36. Magazynki do G36 chodzą po 28zł (low-capy) z P&J ,więc te 17zł nie jest połową ceny. Low-capów i mid-capów do M4 za 17zł nie znalazłem,jak już to były za 25-31. Więc wg mnie różnica nie jest tak duża żeby mówić o bardzo tanich magazynkach,skoro mamy inne w podobnej cenie. Chyba,że weźmiemy pod uwagę dostęp do ładownic na magazynki do G36,ich cenę itp. itd. ,ale to już kwestia tego co wolimy. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 JA znalazłem, bo sam miałem ich 10 sztuk, z aresa/maga, jesli dobrze pamiętam. CHYBA reale. ale to dawno było. Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 (edited) Tak, to były reale, plastiki, swoją drogą bardzo fajne i miały oznaczenia (przynajmniej moje) fajnie siedziały w gnieździe i nigdy się nie zepsuły, polecam :maniak_OK: Edited January 4, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
lewyy Posted January 10, 2012 Author Report Share Posted January 10, 2012 Dzięki chłopaki za wypowiedź. Zamówiłem gietę :] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts