Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Dylemat z wyborem

Recommended Posts

Witam. Jak napisałem powyżej mam problem z wyborem dla siebie repliki. Otóż sprawa nie jest jak się wydaje taka błaha. Mam do wyboru między JG1338, a MB05CUPV. Otóż w giecie, jak Widzicie jest sporawa promocja :]. Mimo to nie wiem co wybrać. Warto kupić replikę od JG? A może porządniejsza i lepsza okaże się snajperka? Czy jak na sprężynówkę ta MB05 jest solidna? Czy będzie radość gry z 500fps?

Witam. Jak napisałem powyżej mam problem z wyborem dla siebie repliki. Otóż sprawa nie jest jak się wydaje taka błaha. Mam do wyboru między JG1338, a MB05CUPV. Otóż w giecie, jak Widzicie jest sporawa promocja :]. Mimo to nie wiem co wybrać. Warto kupić replikę od JG? A może porządniejsza i lepsza okaże się snajperka? Czy jak na sprężynówkę ta MB05 jest solidna? Czy będzie radość gry z 500fps?

Jest błacha - bierz giete, na forum cieszy się w miare dobrą opinią.

Emkowe nówki w sklepie można dostać za 17 zł. Plastiki, bo plastiki, ale za połowę ceny również plastików, ale do g36.

Magazynki do G36 chodzą po 28zł (low-capy) z P&J ,więc te 17zł nie jest połową ceny. Low-capów i mid-capów do M4 za 17zł nie znalazłem,jak już to były za 25-31. Więc wg mnie różnica nie jest tak duża żeby mówić o bardzo tanich magazynkach,skoro mamy inne w podobnej cenie. Chyba,że weźmiemy pod uwagę dostęp do ładownic na magazynki do G36,ich cenę itp. itd. ,ale to już kwestia tego co wolimy.