boloasasyn Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Witam wszystkich! Otóż chciałbym zakupić replikę, nie będzie to I klasa, gdyż nie chce aż tyle ładować na początek. Mój limit to 400 zł ewentualnie hak na wysyłkę. Podoba mi się ta broń : M4A1 Jednak producent z tego co czytałem mało się stara, a nie chce od razu inwestować w jakieś części. (Zapominając o zabawie z gwarancją). Moj drugi cel to: G36 No czytałem na forum, że mimo iż to chińczyk jest dosyć sprawny mechanicznie, ale czy na pewno?? Wyglądem bardziej podchodzi mi m4a1 ale to mniej ważne. Podobno AK za taką cenę jest "dobre" ale jakoś ruska nie za bardzo chcę. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Replik szukaj raczej w sklepach internetowych, a nie na Allegro (wbrew pozorom na Allegro są często droższe). O ile pierwsza replika warta uwagi raczej nie jest, o tyle G36 z JG już jak najbardziej. W sklepie www.gunfire.pl masz promocję, która trwa do dzisiaj i sporo replik G36 jest mocno przecenione. Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 (edited) Nie kupuj emek z boya są,jak o dupę rozbić. Nawet te nowsze generacje są o nie wiele lepsze.G36 może być tylko za chwilę zwolennicy cm.028 będą ci ją wychwalać.Powiedziałeś,że nie lubisz ruskich replik lepiej,jak kupisz coś z tych replik bo niektóre są lepsze od JG.Od siebie chciałbym zaproponować rk01w z Boya replika bardzo dobra zresztą wiele w niej części jest ze stali,nie będziesz na nią narzekać miałem ją w rękach i muszę ją polecić wykonanie świetne,jak za tą cenę stosunek jakości do ceny. Nie zapomnij o ochronie oczu,kulkach i jakimś oporządzeniu Edited January 8, 2012 by hokager Quote Link to post Share on other sites
NooBSaiboT Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Kolego u góry cena ma byc do 400zl max. Rk01w kosztuje jakies 530zl plus wysyłka plus najlepiej guma HU guarder - ok 600zl. Sam ostatnio to zamówiłem :P a najlepiej jeżeli zależy Ci na dobrym karabinie to bierz cm.028 i guma guarder przeźroczysta. Idealny no chyba że nie lubisz ruskich broni to g36 ostatnio na gunfire widziałem po promocji za jakies 310zl... Quote Link to post Share on other sites
marcin_d Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Nie zabieraj repliki na żadną imprezę masową! Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Arend Edited January 8, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
boloasasyn Posted January 8, 2012 Author Report Share Posted January 8, 2012 marcin_d mnie chodzi o mecze asg. Chyba, że Tobie jeszcze o coś innego chodzi. Z gunfire.pl gunfire.pl Najlepiej mi się podobają amerykańskie, ale to pewnie przez gry. Ten mi wyglądem pasuje. Więc funkcjonalność. Cena przyzwoita. No i na google będzie +kuleczki Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 (edited) Bierz gietkę JG z gunfire . EDIT : najlepiej tę http://gunfire.pl/product-pol-1152193312-JG1338.html - poprzednia cena to ok. 600zł ! Edited January 8, 2012 by Perski102 Quote Link to post Share on other sites
boloasasyn Posted January 8, 2012 Author Report Share Posted January 8, 2012 Dzięki wszystkim za uwagę. Zamówiłem G36 z gunfire.pl, mam nadzięję, że w przyszłości będę mógł ją śmiało polecić:) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Tylko nie MECZE ASG... Quote Link to post Share on other sites
boloasasyn Posted January 8, 2012 Author Report Share Posted January 8, 2012 A jak mam na to mówić? Bitwa? Heh Quote Link to post Share on other sites
Troczek Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 (edited) Strzelanki,Jeb*nki,Łupanki... Edited January 8, 2012 by Troczek Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Mecze, spary? Z CS'a się urwałeś? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Fachury, spokój! Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 To są "wymiany kompozytu w przyjacielskiej atmosferze" w skrocie WKWPA;p Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Tylko nie MECZE ASG... Mecze, spary? Z CS'a się urwałeś? Chyba ktoś tu przesadza. Jeśli mam być szczery, to nie wiem czemu "mecz" czy "sparing" jest gorszy od "strzelanki", którego to słowa używałem na określenie pierwszego Medal of Honor, gdy byłem piękny i młody. Jakkolwiek tego nie nazwiesz, i tak będzie to eufemizmem na "bieganinę przebierańców po lesie z zabawkami", więc dajcie spokój. Quote Link to post Share on other sites
boloasasyn Posted January 10, 2012 Author Report Share Posted January 10, 2012 Tak z CS-a. Tryb DeathMatch sam mówi co to jest. Dla mnie to mecze i tyle. Koniec niepotrzebnej wymiany zdań. Każdy nazywa to jak chce.e Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Dobrze, niech Wam będzie. Pozdrawiam, Andrzej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts