Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pierwsza replika pod mecze.

Recommended Posts

Witam wszystkich!

Otóż chciałbym zakupić replikę, nie będzie to I klasa, gdyż nie chce aż tyle ładować na początek.

Mój limit to 400 zł ewentualnie hak na wysyłkę.

Podoba mi się ta broń :

M4A1

Jednak producent z tego co czytałem mało się stara, a nie chce od razu inwestować w jakieś części. (Zapominając o zabawie z gwarancją).

Moj drugi cel to:

G36

No czytałem na forum, że mimo iż to chińczyk jest dosyć sprawny mechanicznie, ale czy na pewno?? Wyglądem bardziej podchodzi mi m4a1 ale to mniej ważne. Podobno AK za taką cenę jest "dobre" ale jakoś ruska nie za bardzo chcę.

Pozdrawiam

Replik szukaj raczej w sklepach internetowych, a nie na Allegro (wbrew pozorom na Allegro są często droższe).

O ile pierwsza replika warta uwagi raczej nie jest, o tyle G36 z JG już jak najbardziej. W sklepie www.gunfire.pl masz promocję, która trwa do dzisiaj i sporo replik G36 jest mocno przecenione.

Nie kupuj emek z boya są,jak o dupę rozbić. Nawet te nowsze generacje są o nie wiele lepsze.G36 może być tylko za chwilę zwolennicy cm.028 będą ci ją wychwalać.Powiedziałeś,że nie lubisz ruskich replik lepiej,jak kupisz coś z tych replik bo niektóre są lepsze od JG.Od siebie chciałbym zaproponować rk01w z Boya replika bardzo dobra zresztą wiele w niej części jest ze stali,nie będziesz na nią narzekać miałem ją w rękach i muszę ją polecić wykonanie świetne,jak za tą cenę stosunek jakości do ceny. Nie zapomnij o ochronie oczu,kulkach i jakimś oporządzeniu

Edited by hokager

Kolego u góry cena ma byc do 400zl max. Rk01w kosztuje jakies 530zl plus wysyłka plus najlepiej guma HU guarder - ok 600zl. Sam ostatnio to zamówiłem :P a najlepiej jeżeli zależy Ci na dobrym karabinie to bierz cm.028 i guma guarder przeźroczysta. Idealny no chyba że nie lubisz ruskich broni to g36 ostatnio na gunfire widziałem po promocji za jakies 310zl...

Tylko nie MECZE ASG...

Mecze, spary? Z CS'a się urwałeś?

Chyba ktoś tu przesadza. Jeśli mam być szczery, to nie wiem czemu "mecz" czy "sparing" jest gorszy od "strzelanki", którego to słowa używałem na określenie pierwszego Medal of Honor, gdy byłem piękny i młody. Jakkolwiek tego nie nazwiesz, i tak będzie to eufemizmem na "bieganinę przebierańców po lesie z zabawkami", więc dajcie spokój.