KubaBog Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Mam pytanie jaki dobry elektryk na początek ? Dzięki za pomoc, Pozdrawiam :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
Attero Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 CM.003 / RK od BOYI / CM 0.4X Link to post Share on other sites
Didi Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 (edited) Ludzie... Nawet nie ma sensu odpowiadać. Edited January 12, 2012 by Didizip Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Już chyba trzeci temat podpisany tą jełopowatą ksywką. Widać, że niereformowalny. Moja rada - zajmij się nauką, na ersoft przyjdzie czas. Dzięki, pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Grabekk Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Poczytaj , wybierz jaka rodzina Cię interesuję a później zapytaj się czym się różni jeden model od drugiego. Link to post Share on other sites
OFF Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Mam pytanie jaki dobry elektryk na początek ? Dzięki za pomoc, Pozdrawiam :icon_biggrin: Twój 3 temat o tym jaką replikę ASG wybrać. Nie wiem czy to jakieś prowokacje ,czy co ale weź zacznij szukać już informacji na własną rękę. To forum nie ogranicza się tylko do działu "Jestem zielony" . Link to post Share on other sites
KubaBog Posted January 12, 2012 Author Report Share Posted January 12, 2012 Jak sie komuś temat nie podoba to odpowiedzi prosze zachować dla siebie... Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Jak sie komuś temat nie podoba to odpowiedzi prosze zachować dla siebie... Jak się odpowiedzi nie podobają, to tematu nie zakładaj. Równie idiotyczna rada. Link to post Share on other sites
Radziul Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Jak sie komuś temat nie podoba to odpowiedzi prosze zachować dla siebie... Na twoje śmieszne pytanie jest 1000 odpowiedzi... A tak w ogóle to jest chyba podczepiony temat ''Replika do 600zł'' Link to post Share on other sites
KubaBog Posted January 12, 2012 Author Report Share Posted January 12, 2012 Na twoje śmieszne pytanie jest 1000 odpowiedzi... A tak w ogóle to jest chyba podczepiony temat ''Replika do 600zł'' To po co odpowiadasz jak temat jest taki straszny !? Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 To po co odpowiadasz jak temat jest taki straszny !? Bo chcemy Ci zniszczyć psychikę! Link to post Share on other sites
Jey85 Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Idzie mod! A Tobie proponuje iść na moją stronę w komisie, kupić kmlke a do tego snajpę wella. To będzie naprawdę dobrze zainwestowana kasa :D Link to post Share on other sites
OFF Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Jak sie komuś temat nie podoba to odpowiedzi prosze zachować dla siebie... Zamiast się z nami sprzeczać to wyciągnąłbyś jakieś wnioski z tej krytyki i poszukał informacji na własną rękę. Link to post Share on other sites
franek700 Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Szkoda pisać! może jak przestaniemy pisać to pomyślą? Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Nie karmić Trola. http://www.youtube.com/watch?v=gkfVdrtLcRs Link to post Share on other sites
Andzia Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Poszedł raport. Link to post Share on other sites
Mortis Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Będzie ban... oby. Link to post Share on other sites
LogaN Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Rozwiązania problemów, które poruszasz, są znakomicie na forum opisane. Wystarczy poświęcić kilka minut by rozwiać sporo swoich wątpliwości. Jeśli Twoje tematy są zamykane - nie są zamykane bez powodu. Następny napisany przez Ciebie temat, poruszający podstawowe sprawy będzie skutkował odpoczynkiem od forum. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts