Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

już działa :)

ale bardziej chodziło mi o link np z allegro był bym bardzo wdzięczny osobie która by mi jakiś link przesłała :)

Wystarczy,że przeczytasz ten temat,który Ci dałem. Wtedy na allegro już chyba będziesz w stanie sam znaleźć ,a nie wyręczać się innymi.

@lukaszekgw: Żenujący jesteś. OFF podał Ci link do tematu, w którym już w drugim poście masz przykłady dwóch modeli okularów, do których możesz podpiąć szkła korekcyjne. I dalej chcesz wciskać kit, że nie możesz nic znaleźć? Nikogo nie interesuje, że jesteś na forum od kilku minut. Zadaj sobie trochę trudu, poszukaj i poczytaj. A nie liczysz na to, że ktoś odwali robotę za Ciebie i na tacy poda Ci linki.

Edited by Pietraszka

koledzy którzy bawią się w asg mówili mi znajdę tu pomoc

jeśli kogoś uraziłem to bardzo przepraszam

Tak,uraziłeś nas swoim lenistwem. Podałem Ci link do tematu,w którym możesz znaleźć informacje ,których szukasz a pomimo tego dalej chcesz tych informacji. Taka rada mała.. poświęć trochę (nie mam tutaj na myśli paru minut) czasu aby przejrzeć forum,zobacz jakie są działy,co się w nich znajduje itd. ,a później "pobaw" się http://wmasg.pl/pl/search .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...