lactoral Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 Czy ktoś może mi zdradzić,jak ładować kulki do magazynka,gdy magazynek jest pusty bez problemu mogę go włożyć do karabinu,lecz wystarczy że włożę jedną kuleczkę i włożenie magazynku staję się niemożliwe :angry: :icon_cry: :bialaflaga: Link to post Share on other sites
Radziul Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 Może ładujesz magazynek do kulek? Link to post Share on other sites
Andzia Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 Jak dla mnie to trochę debilny problem. Jak załadowany magazynek może nie chcieć wejść do gniazda a pusty wchodzi bez problemu? Link to post Share on other sites
Tomaszek123 Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 (edited) Uwierz że potrafi się coś takiego wydarzyć :P Edited January 14, 2012 by Tomaszek123 Link to post Share on other sites
lactoral Posted January 14, 2012 Author Report Share Posted January 14, 2012 andyss1995 dla ciebie może debilny problem,lecz jest on prawdziwy.Kulki dostają się do mechanizmu opuszczającego ścianki magazynka i je blokują.Wystąpiły jeszcze dwa błędy ale je opisze jutro jak będzie jakiś mądry odzew. Link to post Share on other sites
Andzia Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 Mógłbyś wrzucić ze dwie fotki tego ustrojstwa, żebym uwierzył? :P Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
lactoral Posted January 14, 2012 Author Report Share Posted January 14, 2012 Dobra wrzucę dwie lub więcej,sfotografuje cały magazynek łącznie z sprężynami w tym z tą na samym środku magazynka. Link to post Share on other sites
lactoral Posted January 15, 2012 Author Report Share Posted January 15, 2012 Tak jak obiecałem dodaje zdjęcia. Zdjęcie 1 Uploaded with ImageShack.us Zdjęcie 2 Uploaded with ImageShack.us Zdjęcie 3 Uploaded with ImageShack.us Zdjęcie 4 Uploaded with ImageShack.us Byłbym bardzo rad,gdyby ktoś mi pomógł. Link to post Share on other sites
berylpl Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Magazynek a'la Warrior. Zdjęcia ciut małe - zobacz, czy szczęki maga Ci się nie wyrobiły, może dlatego kulki "wylatają". Nie ładuj za dużo kulek, te magi tego nie lubią. Link to post Share on other sites
lactoral Posted January 15, 2012 Author Report Share Posted January 15, 2012 Dziękuje wszystkim za pomoc,a pomoc prawdziwą otrzymałem bez nagrywania się (jak to było na wczoraj) otrzymałem na innym forum. Ps.Oczywiście berylpl nie bierz sobie moich słów wyżej do siebie bo to ciebie nie dotyczy. Link to post Share on other sites
Andzia Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Tak, tak, wiem, że chodzi Ci o mnie. Link to post Share on other sites
Lookit Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Tak z ciekawości, jaka była faktyczna przyczyna? Link to post Share on other sites
lactoral Posted January 15, 2012 Author Report Share Posted January 15, 2012 Niestety Lookit nie napiszę tego tu,gdyż znowu przeczytam jakieś "mądre uwagi" gdy mam pojęcie o jakiejś dziedzinie,to pomagam i nigdy z nikogo się nie naigrywałem,szkoda że niektórzy uważają się na tym forum za Alfę i Omegę ASG. Link to post Share on other sites
Lookit Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 To wysyłam to samo pytanie na PW, ja po prostu chce się dowiedzieć. Link to post Share on other sites
Mortis Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 No więc idąc tokiem Twojego wielce poważnego prezesowego myślenia... podziel się z nami jak poradziłeś sobie z tym problemem, ponieważ my alfy, omegi i Mojżesze z tablicami nie wiemy co Ci mogło dolegać, ale pisząc o tym ułatwisz życie ludziom z podobnym problemem niczym Mojżesz z przykazaniami, Twa światłość dotknie wszystkich którzy nie władali wiedzą dostateczną by po tekście - ej zepsuło mi się, powiedzcie mi co - nie wiedzieć co się stało. Z grzejnikiem pod pachą, Mortis. Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 http://www.forum.asg-militaria.pl/viewtopic.php?t=3082 Link to post Share on other sites
lactoral Posted January 15, 2012 Author Report Share Posted January 15, 2012 Administracje forum proszę o zamkniecie tematu. Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 TO sie nazywa foch. Link to post Share on other sites
Andzia Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Twoim problemem było niezałożenie nakładki na szybkoładowarkę. Mówiłem, że to błahostka. Link to post Share on other sites
senkuPH Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 "gdy mam pojęcie o jakiejś dziedzinie..." Szkoda Panie Lactoral, że nie posiadasz wiedzy na temat interpunkcji. Link to post Share on other sites
Recommended Posts