dzikki Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 To co sprzedaje Tottek jest cenowo atrakcyjne ze względu nawet na wyposażenie. Stan zaś widziałem i można go ocenić na bardzo dobry. Quote Link to post Share on other sites
Matos Posted March 24, 2005 Author Report Share Posted March 24, 2005 No a G&P? Ktoś się spotkał z oprzyrządzeniem tej firmy? EDIT: Żeby nowego topicu nie robić.Jakie opłaty celne biorą za kamizelke? Quote Link to post Share on other sites
PA Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 i kabure z szycie friko pl dodaje do tego gratis :P Quote Link to post Share on other sites
Matos Posted April 17, 2005 Author Report Share Posted April 17, 2005 Czy ten FLC G&P nie ma siatki czy mi sie wydaje? 8O Bo mi to wygląda na materiał 8O I czy opłaca się przepłacić na FLC Guardera....... Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 Czy ten FLC G&P nie ma siatki czy mi sie wydaje? 8O Bo mi to wygląda na materiał 8O Napewno to jest siatka, tylko na zdjęciu wyszło inaczej... Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Widze, że jednak ciągnie cię w stronę G&P. Z tego co kiedyś wyczytałem w sieci wynika: wykonane z cordury, inne materiały dobre, jakość szycia nieco gorsza od Guardera. Widziałem jednak kilka produktów Guardera i jeżeli jest to na prawde "nieco" to do softu starcza. Jednakże analizując zdjęcia coś wi nie gra w kolorach kamuflażu stosowanego przez G&P (brąz) http://www.gp-web.com/en/productspop.php?pid=218 i to nie tylko na ich stronie ale i na WGC. Zaś układ plam coś mi taki ERDLopodobny się wydaje... Z tego powodu swoj wybór zawęziłbym do wyrobów Guardera. Jest to jednak moje subiektywne odczucie (no i sam nie używam woodlanda). Co do samej kamizelki to FLCII jest fuj, a RACK jest cacy. Dlaczego? Bo lubie chesty :) Drugim argumentem jest zestaw ładownic w standardzie. Te w RACK są o wiele bardziej użyteczne. Za Buttpackami (FLC) nie przepadam, uznaje je za zło konieczne jeżeli się nie ma plecaka przy długich scenariuszach. IMHO lepiej wziąść lepszy zestaw ładownic i kupić sobie oliwkowy plecak za kilkadziesiąt złotych. Jest ich obecnie całkiem sporo. Quote Link to post Share on other sites
Maro Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 a gdzie w polske mozna w miare tanio dostac RACK'a? Pozdrawiam Raka ? Od palenia papierosów, szczególnie z ruską akcyzą. Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać. edit: tak lepiej? jezu Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 ruskie cigarety to straaaszne gwozdzie. Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Odpowiem, nie można. Na allegro I-RACK'a ostanio widziałem w coyote brown za 400 zł bodajże. I taniej raczej nie będzie- na razie. Quote Link to post Share on other sites
Matos Posted April 18, 2005 Author Report Share Posted April 18, 2005 Hehe a ja nie lubie chestów :P Wole coś takiego jak FLC II,jak nie spasi to sprzedam :wink: A za taką cene to ten G&P ma duże wyposażenie?Jeden grenade pouch z Guardera kosztuje 30$ 8O Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Jeden grenade pouch z Guardera kosztuje 30$ 8 Jeden handgrenade pocket z SDS'a kosztuje 8,20 :wink: http://secure.specialtydefense.com/cgi-bin...n/sds/4130.html Quote Link to post Share on other sites
Matos Posted April 18, 2005 Author Report Share Posted April 18, 2005 Ale mi chodzi o 40mm Grenade Pouch... Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 no cóż, i tak mniej :P 10,30 za podwójną i 10,40 podwójna. http://secure.specialtydefense.com/cgi-bin...se=0/op=eq.html Pooglądaj sobie wszystko :wink: . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts