Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

MB-07 Black

Recommended Posts

Witam wszystkich maniaków jestem świerzak no i nie mam kilku znaków na klawiaturze(proszę bez krzyku) , ale nie o tym mowa . Moje pytanko a raczej prośba o wydanie opinii na temat tej oto repliki :Mój odnośnik + luneta : Kliknij tu :P . Nie odradzajcie zakupu bo replika leży już u mnie w domku :icon_biggrin: , tylko proszę o opinię na temat tejże repliki . Powtarzam jestem nowy w ASG , i chcę poczuc snajperskie klimaty z bliżej poznanym sprzętem. :biggrin:

Edited by F4ZZ3R

Czekac tylko kiedy kolejna snajpa na komisie/allegro bedzie wystawiona...

Tez bylem napalony na snajperstwo (i nadal jestem!) - niestety,jedyne co mozna oszukac,to samego siebie.

Zeby pobawic sie w pseudosnajpera trzeba wydac MINIMALNIE! 1000zl na replike i 500 na tuning.

Oczywiscie za 1500 zl nas nie zadowoli,i podziemy dokupywac czesci po 200zl-600zl co chwila...

Radze sie 10 razy zastanowic czy jestes 100% napalony na snajperstwo,a jak juz jestes to jeszcze 10x...

Kupujac elektryka mozna "zmienic profesje",a kupujac snajperke juz szturmowki z tego nie zrobimy.

Jezeli chcesz byc snajperem mylisz sie w zakupie tylko raz,nie mozesz juz zmienic tego na szturmowke

Czekac tylko kiedy kolejna snajpa na komisie/allegro bedzie wystawiona...

Tez bylem napalony na snajperstwo (i nadal jestem!) - niestety,jedyne co mozna oszukac,to samego siebie.

Zeby pobawic sie w pseudosnajpera trzeba wydac MINIMALNIE! 1000zl na replike i 500 na tuning.

Oczywiscie za 1500 zl nas nie zadowoli,i podziemy dokupywac czesci po 200zl-600zl co chwila...

Radze sie 10 razy zastanowic czy jestes 100% napalony na snajperstwo,a jak juz jestes to jeszcze 10x...

Kupujac elektryka mozna "zmienic profesje",a kupujac snajperke juz szturmowki z tego nie zrobimy.

Jezeli chcesz byc snajperem mylisz sie w zakupie tylko raz,nie mozesz juz zmienic tego na szturmowke

Z tą ceną repliki to trochę przesadziłeś. Bazę pod snajperkę można kupić taniej.

Wedlug mojej teorii (ale to brzmi :P) musi byc dobra podstawa,zeby zbudowac cos,bo jak zla podstawa to sie wszystko zawali

Według mnie nie ma sensu wywalanie np. 1000zł na replikę jeśli i tak w środku wszystko idzie do wymiany, zaoszczędzoną kasę można wydać na jeszcze lepsze części.

, tylko proszę o opinię na temat tejże repliki

To zapraszam do działu replik sprężynowych. I może do działu snajperskiego. Dowiesz się jak można na tej replice wywalić w błoto trochę kasy. Bez szans na odzyskanie przez odsprzedaż bo nikt tej kiły nie odkupi.

Ps Proszę też o większą dbałość w trakcie pisania postów.

Arend

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...