F4ZZ3R Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 (edited) Witam wszystkich maniaków jestem świerzak no i nie mam kilku znaków na klawiaturze(proszę bez krzyku) , ale nie o tym mowa . Moje pytanko a raczej prośba o wydanie opinii na temat tej oto repliki :Mój odnośnik + luneta : Kliknij tu :P . Nie odradzajcie zakupu bo replika leży już u mnie w domku :icon_biggrin: , tylko proszę o opinię na temat tejże repliki . Powtarzam jestem nowy w ASG , i chcę poczuc snajperskie klimaty z bliżej poznanym sprzętem. :biggrin: Edited January 18, 2012 by F4ZZ3R Link to post Share on other sites
Jey85 Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Jedz na strzelankę, użyj, porównaj i będziesz wiedział. Link to post Share on other sites
lon3star Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 (edited) UPS! Linki nie działają zioom! A to snajperką jest tylko z wyglądu tak na marginesie :) Ciekawy magazynek w zestawie, LAW-CAP 30 kulek :D Edited January 18, 2012 by lon3star Link to post Share on other sites
Chmiello Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Takie pytanko z ciekawości :wink: na ile metrów strzela ta "snajperka"? Link to post Share on other sites
F4ZZ3R Posted January 18, 2012 Author Report Share Posted January 18, 2012 Do 40 m próbowałem. Link to post Share on other sites
Marcin_Modzel Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 (edited) tylko proszę o opinię na temat tejże repliki . Replika jest słaba :) Pojedziesz na strzelankę, zrozumiesz swój błąd. Edited January 18, 2012 by Marcin_Modzel Link to post Share on other sites
F4ZZ3R Posted January 18, 2012 Author Report Share Posted January 18, 2012 A ten l96 możliwe że zmienię za rok na tą L96 , choć nie jestem do niej do końca przekonany . Potraktuje moją ,,snajperke" jako ,,ćwiczeniówke'' co o tym sadzicie? Link to post Share on other sites
Crusader Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 (edited) Z tego co zrozumiałem zamierzasz zamienić l96 na l96? Co do repliki to poprostu jest ... I nie strzelaj do kolegów z tych 500fpsów z bliska bo Cie od razu wywalą ze strzelanki. Edited January 18, 2012 by Crusader Link to post Share on other sites
Troczek Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Chcesz zamienić L96 na L96? Kup sobię elektryka i nie baw się w snajpera ,chyba ,że lubisz podchodzić do ludzi z elektrykami na 20m żeby oddać celny strzał... Link to post Share on other sites
F4ZZ3R Posted January 18, 2012 Author Report Share Posted January 18, 2012 (edited) Nie ,chce zamienić moją mb07 na l96. kręci mnie zabawa w snajpera :D Raz Edited January 19, 2012 by arend Link to post Share on other sites
OFF Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 To odłóż większą sumkę i kup coś konkretnego,a nie zamieniaj się. Link to post Share on other sites
F4ZZ3R Posted January 18, 2012 Author Report Share Posted January 18, 2012 (edited) Jak wspomniałem jestem zielony . możesz podać jakiś model? Dwa Edited January 19, 2012 by arend Link to post Share on other sites
Jey85 Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Nie, od snajperów zawsze wymagamy samodzielnego myślenia;p Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Czekac tylko kiedy kolejna snajpa na komisie/allegro bedzie wystawiona... Tez bylem napalony na snajperstwo (i nadal jestem!) - niestety,jedyne co mozna oszukac,to samego siebie. Zeby pobawic sie w pseudosnajpera trzeba wydac MINIMALNIE! 1000zl na replike i 500 na tuning. Oczywiscie za 1500 zl nas nie zadowoli,i podziemy dokupywac czesci po 200zl-600zl co chwila... Radze sie 10 razy zastanowic czy jestes 100% napalony na snajperstwo,a jak juz jestes to jeszcze 10x... Kupujac elektryka mozna "zmienic profesje",a kupujac snajperke juz szturmowki z tego nie zrobimy. Jezeli chcesz byc snajperem mylisz sie w zakupie tylko raz,nie mozesz juz zmienic tego na szturmowke Link to post Share on other sites
OFF Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Czekac tylko kiedy kolejna snajpa na komisie/allegro bedzie wystawiona... Tez bylem napalony na snajperstwo (i nadal jestem!) - niestety,jedyne co mozna oszukac,to samego siebie. Zeby pobawic sie w pseudosnajpera trzeba wydac MINIMALNIE! 1000zl na replike i 500 na tuning. Oczywiscie za 1500 zl nas nie zadowoli,i podziemy dokupywac czesci po 200zl-600zl co chwila... Radze sie 10 razy zastanowic czy jestes 100% napalony na snajperstwo,a jak juz jestes to jeszcze 10x... Kupujac elektryka mozna "zmienic profesje",a kupujac snajperke juz szturmowki z tego nie zrobimy. Jezeli chcesz byc snajperem mylisz sie w zakupie tylko raz,nie mozesz juz zmienic tego na szturmowke Z tą ceną repliki to trochę przesadziłeś. Bazę pod snajperkę można kupić taniej. Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Z tą ceną repliki to trochę przesadziłeś. Bazę pod snajperkę można kupić taniej. Wedlug mojej teorii (ale to brzmi :P) musi byc dobra podstawa,zeby zbudowac cos,bo jak zla podstawa to sie wszystko zawali Link to post Share on other sites
OFF Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Wedlug mojej teorii (ale to brzmi :P) musi byc dobra podstawa,zeby zbudowac cos,bo jak zla podstawa to sie wszystko zawali Według mnie nie ma sensu wywalanie np. 1000zł na replikę jeśli i tak w środku wszystko idzie do wymiany, zaoszczędzoną kasę można wydać na jeszcze lepsze części. Link to post Share on other sites
Jey85 Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 Jak mam wydać 10 kafli na silnik, wole wydać 8 a za resztę zadbać o ładną obudowę do niego. Przy czym w naszych warunkach oznacza to 'trwalszą' Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 Żeby bawić się w snajpera trzeba mieć prócz repliki co najmniej 1tyś. w kieszeni.Nie masz tyle?Nie baw się w snajpera,takich tematów tematów były dziesiątki, ponadto masz temat o snajperkach z Wella serii MB.Wystarczy użyć prawidłowo szukajki. Link to post Share on other sites
arend Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 , tylko proszę o opinię na temat tejże repliki To zapraszam do działu replik sprężynowych. I może do działu snajperskiego. Dowiesz się jak można na tej replice wywalić w błoto trochę kasy. Bez szans na odzyskanie przez odsprzedaż bo nikt tej kiły nie odkupi. Ps Proszę też o większą dbałość w trakcie pisania postów. Arend Link to post Share on other sites
Recommended Posts