lowriders92 Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Cześć. Czy jest możliwość zmodyfikowania benelli m3 sprężyny tak, by wystrzeliwała jedną kulke a nie trzy? Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Nie. Link to post Share on other sites
lowriders92 Posted January 29, 2012 Author Report Share Posted January 29, 2012 Próbował ktoś zrobić tak, by kulki nie rozchodziły sie tak szybko ? Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 (edited) Użyj cięższych kulek. //Tak szybko, że ok. 20m, czy o wiele bliżej? Edited January 29, 2012 by wiciok Link to post Share on other sites
lowriders92 Posted January 29, 2012 Author Report Share Posted January 29, 2012 Obecnie używam 0,25 tylko jest słaby zasięg (ok 20/30 m ). A 0,23 trochę jeszcze za wcześnie sie rozchodzi choc zasięg wiadomo ma juz lepszy. A mi chodzi żeby zasięg był jak najlepszy jak na tę replikę a kulki żeby też sie tak od razu nie rozchodziły.. Link to post Share on other sites
Perski102 Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Pytanie retoryczne - to ma byc "strzelba" czy "karabin wyborowy" ? Jak nie chcesz potrójnej siły ognia , to kup shota "jednostrzałowego" . Link to post Share on other sites
lowriders92 Posted January 29, 2012 Author Report Share Posted January 29, 2012 To jest strzelba i ma być strzelba tylko chce cos ulepszyć by nie rozchodziły sie tak szybko a zasięg chce mieć też trochu większy. A cos wczoraj zaczynał szwankować : jedna kulka ok 5m, druga ok 15m, trzecia ok 25m. Nie wiem może wymiana gumki by cos pomogła ? Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Powiedz Kolego, a czytałeś temat o replice? Odpowiem za Ciebie - nie. Gdybyś czytał to byś bzdur nie pisał i durnych pytań nie zadawał. Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 To jest strzelba i ma być strzelba tylko chce cos ulepszyć by nie rozchodziły sie tak szybko a zasięg chce mieć też trochu większy. A cos wczoraj zaczynał szwankować : jedna kulka ok 5m, druga ok 15m, trzecia ok 25m. Nie wiem może wymiana gumki by cos pomogła ? Znajdź mi gumkę pasującą do tej repliki, to cię ozłocę... Ta replika nie ma rewelcyjnych osiągów i ma humory, więc albo się przywyczaj, albo sprzedaj. Link to post Share on other sites
LogaN Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Jeśli strzelałeś w takiej temperaturze, jak obecnie jest na zewnątrz - to normalne, że osiągi spadają. Link to post Share on other sites
Recommended Posts