Eros Posted February 6, 2012 Author Report Share Posted February 6, 2012 Bedzie dostepny w sprzedazy? Jezeli tak to przypuszczana cena na oko ;)? Quote Link to post Share on other sites
Zambezi Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Oczywiście, że będzie! :) Quote Link to post Share on other sites
Eros Posted February 6, 2012 Author Report Share Posted February 6, 2012 Jaka cena by byla okolo :)? I Czy A&K SWD (nylon&alu) wytrzymalby to ? Semi by normalnie dzialal ;)? Quote Link to post Share on other sites
Zambezi Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 (edited) Jakby w tym swd choć trochę alu było (prócz tych elementów, co niebieskie są ;D)... Szczegóły na pw/kom. Podałem link do konwersji mechanicznej, bez bb (na razie). tam bez żadnych problemów wszystko wytrzymuje, nie ma praktycznie żadnych sił. Głupio mi zaśmiecać temat, więc pytaj albo w naszym wątku albo na PW:) Edited February 6, 2012 by Zambezi Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Podepnę się pod pytania: 1. jak się mierzy odległość, jak ja mam w moim POSPie napisane 1,5 zamiast 1,7? 2. Jaka bateryjka dostepna na naszym rynku pasuje do POSPa? Quote Link to post Share on other sites
WscieklyWaz Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Tak samo jak w PSO tylko odnosisz do celów o wysokości 1,5m (w przybliżeniu wysokość jelenia). Co do baterii to zależy do jakiego POSPa bo różne były, standardowo LR44. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Kumpel używając siatki mil-dot mierzy sobie wysokość korpusu Emki, szerokość magazynka, czy hełmu i dzięki temu jest w stanie podać odległość z dokładnością do ~5 metrów. Na dystansach do 100m nie trzeba do tego siatki... Quote Link to post Share on other sites
VIPER-RT10 Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Ale wiecie że ten temat to jest taki sobie i mocno mnie kusi guzik "Delete"...? Ogólnie temat wygląda mi na powtórkowy. Te info o tym jak się korzysta z siatki w PSO/POSP to już gdzieś widziałem :zastanawia: Zostawię na parę dni ale jak się syf zacznie robić to momentalnie wyleci. Viper Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts