Kantek Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 @Yfronus - a masz oryginalną wersję? ;) Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Mam oryginał. W podstawce, JS i PRze wszystko działa normalnie, tylko w AS modzie jak spróbuję grać w singleplayerze to nie mogę wybrać klasy ani punktu spawnu. Quote Link to post Share on other sites
dodek1000 Posted February 23, 2012 Author Report Share Posted February 23, 2012 Mam oryginał. W podstawce, JS i PRze wszystko działa normalnie, tylko w AS modzie jak spróbuję grać w singleplayerze to nie mogę wybrać klasy ani punktu spawnu. Upewnij się że masz patch 1.5, spróbuj zrobić to co ci powiedziałem, ustaw domyślne sterowanie. Jak to nie pomoże, spróbuj założyć nowe konto ale mając uruchomionego moda. Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Dobra, udało mi się po kilku próbach wyłączania i włączania gry i ustawiania opcji na domyślne udało mi się to ogarnąć. Mod jest świetny! Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 A ja mam problem z modem: po instalacji nie mogę włączyć gry- znaczy skrót na pulpicie jest, ale nie działa. Tak samo z głównego folderu- pokazuje mi że ścieżka nieprawidłowa. W czym jest problem? Gra oryginalna, ma pacze 1.41 i 1.5, do tego PR. Quote Link to post Share on other sites
dodek1000 Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 A ja mam problem z modem: po instalacji nie mogę włączyć gry- znaczy skrót na pulpicie jest, ale nie działa. Tak samo z głównego folderu- pokazuje mi że ścieżka nieprawidłowa. W czym jest problem? Gra oryginalna, ma pacze 1.41 i 1.5, do tego PR. Ja mam win7, wystarczyło w elemencie docelowym zamienić dyski z C na D i wszystko bangla ładnie. ;) Zmień ścieżkę we właściwościach skrótu na tą gdzie masz zainstalowanego BF2 bo masz inną niż domyślna. - będzie lepiej widać na przyszłość :) Quote Link to post Share on other sites
McKing23 Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 mod jest naprawde genialny! ale hop up mozna by wyregulowac bo w kazdej replice spadaja za szybko ale naprawde szacunek za ten mod ;) Quote Link to post Share on other sites
McKing23 Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Ey mam pytanko bo chcesz dolaczyc do waszej gry w sieci i caly czas pisze ze siec pelna wy non stop w to gracie czy cos sie popsulo? Quote Link to post Share on other sites
dodek1000 Posted March 24, 2012 Author Report Share Posted March 24, 2012 Nie wiem czemu ale sieć się skurczyła z 8 do 5 graczy. No cóż, na razie nie pogramy na multi chyba że ktoś stworzy inną sieć albo kupi się subskrypcję na więcej graczy-tylko najpierw trzeba nazbierać ludzi. Quote Link to post Share on other sites
McKing23 Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 (edited) to kapa bo gra z botami jest wnerwiająca widzą wszystko ;/ Edited March 24, 2012 by McKing23 Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 A ja nadal nie mogę go uruchomić... :/ Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 (edited) A ja nadal nie mogę go uruchomić... :/ Odinstaluj całego bf2,moda itp.Usuń potem cały folder ea games,gdzie miałeś bf.Zainstaluj wszystko w domyślnej ścieżce (c:program files:eagames itd) Potem patche 1.4 ,1.5 , mod i jeżeli masz windowsa 7,to odpalasz z uprawnieniami admina.Mi to pomogło. Swoją drogą.Trochę już w to nie grałem.Jest potrzebny jakiś nowy update do ściągnięcia?bo widzę jakieś nowe animacje swd itp.I na czym teraz gracie?Serwer,czy nadal hamachi? Pozdro. Edited March 24, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
dodek1000 Posted March 24, 2012 Author Report Share Posted March 24, 2012 Swoją drogą.Trochę już w to nie grałem.Jest potrzebny jakiś nowy update do ściągnięcia?bo widzę jakieś nowe animacje swd itp.I na czym teraz gracie?Serwer,czy nadal hamachi? Na razie jeszcze hamachi ale teraz tylko dla 5 graczy bo sieć się skurczyła nie wiedzieć czemu. Nie wyszła jeszcze nowa wersja ale na pewno napiszę jak wyjdzie :) Popatrzę czy jest jakaś inna możliwość grania w moda bezpłatnie przez neta... jak nie to pewnie będzie trzeba kupić subskrypcję hamachi albo serwer ale najpierw trzeba nazbierać więcej graczy bo raczej nie widzi mi się płacenie za serwer dla 32 graczy a i tak będzie grało 8 i to nie za często... czas pokaże jaka będzie przyszłość tego moda. Quote Link to post Share on other sites
dodek1000 Posted April 3, 2012 Author Report Share Posted April 3, 2012 Wyszła nowa wersja! Link Sam jeszcze nie testowałem, jak znajdziecie jakiekolwiek bugi to piszcie ;) Quote Link to post Share on other sites
Gajos999 Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Odświeżam temat, da radę coś jeszcze ruszyć z tym modem ? :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts