widły Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Widziałem na specshopie wyciszoną głowice tłoka do G3. Zamierzałem ją kupić lecz po pewnym czasie znikła. Był bym wdzięczny gdyby ktoś rzucił mi linka gdyby coś znalazł.I jeszcze powiedzcie co o powyższej głowicy sądzicie. Z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Ryba1993 Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Wyciszone głowicą są bardzo dobre,musisz tylko pamiętać że do wyciszoen głowicy tłoka potrzebujesz również wyciszonej głowicy cylindra. Quote Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Potrzebujesz też zmienić dział na forum, oraz powiedzieć dokładniej o jaką głowicę chodzi... Quote Link to post Share on other sites
Ero-senin Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 G3 ma standardową głowicę tłoka więc każda wyciszona będzie do niego pasowała np ta : http://www.taiwangun.com/gearboxy-oraz-ich-czesci/glowice-tlokow/wzmocniona-lozyskowana-cicha-glowica-tloka-p-j.html [ Przykład , wcale nie namawiam do jej kupna :D ] Quote Link to post Share on other sites
widły Posted February 13, 2012 Author Report Share Posted February 13, 2012 Dzieki bardzo. Jaki dział masz na myśli? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Świetna rada Senin, najlepiej niech to sobie zamontuje do stockowej gł cylindra. Quote Link to post Share on other sites
Ero-senin Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Ale kto tu pisze o zakładaniu tej głowicy tłoka do standardowej głowicy cylindra ? Wcześniej już poradzili mu zmienić głowicę cylindra na wyciszoną . Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Karabiny wyborowe" do "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Ogólne techniczne". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts