igoras1997 Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Witam !! Mam sprawę ponieważ zaczynam z asg, i natknąłem się na ofertę na allegro, mianowicie: pt 92 af. W cenie 100 zł, z tym że jest mankament- magazynek jest zepsuty. Czy opłaca się go kupić ? jeżeli nie, to może polecicie jakąś używaną replikę na gaz/elektryczną do 100 zł ? Quote Link to post Share on other sites
RedViper Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Nie. Ja nie polecę. Quote Link to post Share on other sites
igoras1997 Posted February 27, 2012 Author Report Share Posted February 27, 2012 (edited) A za ile mogę dostać taką replike na gaz, która potem mogła by służyć za poboczną ?? Edited February 27, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 (edited) Nie kupuj używek, jak jesteś zielony, a co najmniej jak nie znasz sie na majsterkowaniu. Za te kapuste możesz sobie kupić shotguna jakiegoś, chyba że koniecznie elektryk/gaz to beretke STTI. Nie poboczną tylko boczną ;> Edited February 27, 2012 by Gregoriian21 Quote Link to post Share on other sites
igoras1997 Posted February 27, 2012 Author Report Share Posted February 27, 2012 (edited) Sorry :) Czyli reasumując, za tą kasę lepiej kupić jakąś sprężynową ? Chyba skusze się na tego STTI. Dzięki. Edited February 27, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
RedViper Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Tylko wiesz, ryzykujesz 100 na bardzo awaryjnego STTI. DUŻO lepiej kupić coś sprężynowego. Większy zasięg, mniejsza awaryjność, bardziej oszczędne i mniej kasożerne. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 DUŻO lepiej kupić coś sprężynowego. Większy zasięg. :hahaha: Mogę nie komentować tej rady? Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Że co? Beretta full plastic od STI jest bardzo awaryjna? Moja wymieliła spokojnie z 3k. Od znajomego to samo. Dalej strzela i nic nie wskazuje na to żeby miało być inaczej. Zasięg i tak lepszy niż w najlepszej klamce sprężynowej. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Może chodziło o pomkę? Quote Link to post Share on other sites
adi-kostrzyn Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Że co? Beretta full plastic od STI jest bardzo awaryjna? Moja wymieliła spokojnie z 3k. Od znajomego to samo. Dalej strzela i nic nie wskazuje na to żeby miało być inaczej. Zasięg i tak lepszy niż w najlepszej klamce sprężynowej. Tu się zgodzę bo używam właśnie STTI i nawet przy -20 strzelała, tylko pobór green gazu był duży. Quote Link to post Share on other sites
RedViper Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 (edited) Wiesz, opinii o replikach będzie tyle ile jest użytkowników na tym forum, więc nie dyskutujmy. PS I chodzi mi cały czas o sprężynowe strzelby, klamek nigdy nie miałem w ręce. Edited February 27, 2012 by RedViper Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 (edited) :hahaha: Mogę nie komentować tej rady? Pozwalam... :hahaha: @igoras1997, przeczytaj temat Lawman. Nie gwarantuję jego wytrzymałości, bo dopiero raz z niego strzelałem. Nie mam zamiaru polecać go i podkładać głowy pod topór. Ja kupiłem go tylko ze względu na zamierzany udział w specyficznej strzelance, wyłącznie przy użyciu "klamek", właściwie na jeden raz, bo z zasady nie używam broni bocznej. Ale może da Ci to pogląd na replikę w określonej przez Ciebie granicy cenowej. NIE KUPUJ UŻYWEK! Edited February 28, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
igoras1997 Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 Okey, dzięki. A co do tego shotguna sprężynowego, to mógłby ktoś linknąć aukcjie allegro, lub jakiś sklep ?? I czy ten shotgun będzie mial odpowiednie możliwośći źeby się postrzelać np. W lesie ? Jeszcze raz dzięki wszystkim za rady ;-) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Że co? Beretta full plastic od STI jest bardzo awaryjna? Moja wymieliła spokojnie z 3k. Od znajomego to samo. Dalej strzela i nic nie wskazuje na to żeby miało być inaczej. No to chłopie szacun! Całe 3000 kulek, niewiarygodne! Toż to przecież ponad pół paczki kulek (G&G)! Quote Link to post Share on other sites
igoras1997 Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 Co myslicie o tym shotgunie ?? 501a-short Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Zerknij sobie tutaj: http://forum.wmasg.pl/index.php?/forum/22-opisy-i-informacje/ Na dole znajdziesz wyszukiwarkę - wpisz: oficjalny strzelba Wyskoczą Ci tematy poświęcone prawie wszystkim szerzej dostępnym na polskim rynku tanim replikom strzelb. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 (edited) Dexter nie wiem jak u Ciebie ale u mnie klamka jest używana na ogół rzadko. Mam ją od póltora roku i nic nie nawala. Wiem że zaraz napiszesz coś o tm itp ;) Edited February 28, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Nie. Napiszę, że wywaliłeś z klamki 3000 kulek. Z jednego jedynego egzemplarza :D. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 I tu się mylisz ;) Wywaliłem jakieś 2k z Sigmy 40F od KWC bodajże i on nie wytrzymał ;) Quote Link to post Share on other sites
napoleon2222 Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 :hahaha: Mogę nie komentować tej rady? To jej nie komentuj. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts