Strzelec95 Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Nie wiedziałem gdzie dokładnie napisać ten temat więc pisze tu. Mam problem bo chciał bym do starego ubrania przykleić trawę czy wie ktoś jaki klej by się nadał żeby pokryć nim materiał i na niego trawę doczepić : proszę o nazwy. :happy: Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Kamuflarz :maniak_strach: Quote Link to post Share on other sites
Strzelec95 Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 Mała wpadka na klawiaturze. Quote Link to post Share on other sites
Piotro Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Ten temat to wpadka :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Miszczo Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Chciałbym widzieć twoją minę, jak z zielonej trawy, którą przykleiłeś na poprzedniej strzelance zostało zżółknięte siano :blink: Pomyśl na doszyciu szlufek do ubrań - wetkniesz tam trochę zieleni, a jak uschną to wymienisz. Ale temat jest naprawdę bezbłędny :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
lup Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Poszukaj sobie coś o ubraniach snajperów, czyli strojach maskujących - słowo klucz do google to "ghillie". To się tylko uzupełnia trawą i to tylko "chwilowo". http://maskalat.blogspot.com/2009/04/jak-zrobic-ghillie-suit.html Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Proponuje tak: http://arena.asg.pl/pub/images_old/artykuly/113/wm-DSC_1833.jpg W woju tego uczą na zetce dawnej i przygotowawczej to nie mogą się mylić, prawda? Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Wietnamska szkoła kamuflażu :) Quote Link to post Share on other sites
Strzelec95 Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 Jeśli chodzi o trawę to , taka zółtą z łąk. U nas nie ma za bardzo terenu takiego żeby , zmieniać barwy ghilla . Więc co do tego kleju to według mnie było by szybciej pokryć całe ubranie klejem i na to tą trawę z łąk nakleić widziałem dobry efekt takiego czegoś tylko że nie wiem z jakiego kleju korzystała ta osoba . Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Ło matko. Jak przykleisz trawę, to prędzej czy później odpadnie. Skąd wiesz, że ta osoba akurat używała kleju? Być może było to ghillie. Barw ghillie się nie zmienia (tzn. w pewnym zakresie można). Robi się nowego. Quote Link to post Share on other sites
kubaex Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 (edited) Jeśli chodzi o trawę to , taka zółtą z łąk. U nas nie ma za bardzo terenu takiego żeby , zmieniać barwy ghilla . Więc co do tego kleju to według mnie było by szybciej pokryć całe ubranie klejem i na to tą trawę z łąk nakleić widziałem dobry efekt takiego czegoś tylko że nie wiem z jakiego kleju korzystała ta osoba . Z góry przepraszam za oftop , ale jakoś nie mogłem się powstrzymać . Proponowałbym Ci wykonać kombinezon z taśmy dwustronnej ( polecam taśmy 3M ) Jak już taki kombinezon wykonasz poproś kogoś żeby pokrył go trawą z okolicznej łąki . Efekt powinien być zbliżony do tego z załączonego poniżej obrazka Edited March 4, 2012 by kubaex Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts