Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Od pewnego czasu mój kałach cm.028 już mi nie wystarcza. Chciałbym zakupić sobie replikę długą która choć troszke przypomina snajperkę. Będę raczej strzelał w ogrodzie póżniej może wezmę ją na jakąś strzelankę, ale nie wiem co wybrać:

1.http://www.taiwangun.com/karabiny-snajperskie/sniper-rifle-svd-style.html

2.http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/cm-032-wooden-style.html

Zależy mi na mocy, celności i na wytrzymałości.

Oczywiście z czasem będę w nich coś wymieniał.

Nie wiem czy to dobra inwestycja polecacie jakieś inne repliki para snajperskie do 500-600zł.

Proszę nie pisać że nie ma snajperek za 500zł, ponieważ wiem o tym dobrze.

Czekam na propozycje.

Posted

L96 i SWD. Swd ma lepsze osiągia a L96 trzeba dużo kasy włożyć. Dobrze mówie??? A co powiecie jeszcze o M14 bo dział o niej już czytałem, ale dużo się nie dowiedziałem.

Posted (edited)

Nie przesadzajmy, m14 z g&g jest bardzo dobre i części ze zwykłego gb v2/v3 pasują a sam szkielet wytrzymuje springa m150 czy tam więcej ale m14 tm'a czy cymy nie jest też wcale takie złe (a miałem już chyba wszystkie 14stki, no oprócz g&p i ca) i wcale źle nie wypadają, a już na pewno na stocku (lekkim tuningu) m14 tm'a miażdży przy m110 precce kmh i gumce guardera zasięg skuteczny przy około 380 fps 60 metrów/

Edited by siannko
Posted

Bez przesady , wiadomo m14 G&G jest najlepsze ale najlepiej kosztuje . Kolega ma do wydania 500-600 zł to raczej się nie załapie . M14 cm jest nawet spoko ,ale jak kupisz swd za te 300 zł + gumka +precka+spring to też będzie ok . Wiadomo dupy urywać nie będzie ale kogoś ustrzelisz .

Posted

Swd od a&k wytrzyma sprężyne m180 albo m200 czy nie???

Jaką żywotność ma Swd???

Potrzebował bym też jakieś niedrogiej lunety, polecacie jakieś???

I ostatnie pytanie czy ta Swd z taiwangun.com bedzie dobra czy z innego sklepu kupować???

Wole na początku o wszystko wypytać niż później zakładać tone tematów.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...