Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam wszystkich, czytam forum już od dłuższego czasu, tak samo jak od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu repliki.

Wraz ze znajomymi postanowiliśmy odłożyć pieniądze na "coś lepszego" i zdecydowałem się już jakiś czas temu. Wraz z gromadzeniem nowych informacji coraz bardziej utwierdzałem się w przekonaniu, że chcę kupić kwa km4 sr10. Właściwie to jestem tak zdecydowany że byłbym gotów zamówić w przedsprzedaży u coyote'ów i tu pojawia się moje pierwsze pytanie: czy to ma sens ? Poprzednio karabinki te kosztowały ~1200pln, tutaj ta cena 1550 mnie troszkę zastanawia - za co to ? Obawiam się, że będę później z goryczą patrzył jak inni kupują je 300zł taniej, kiedy już pojawią się w innych sklepach.

Jednak wciąż nie dają mi spokoju GBB, ten realizm jest po prostu ujmujący a hk416 to moja ulubiona broń ever ;d jakoś mnie tam ciągnie...

Co mam zrobić ? Doradźcie !

• 3 weeks later...
Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Udzielono odpowiedzi.Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...