Gameowner Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Witam wszystkich, czytam forum już od dłuższego czasu, tak samo jak od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu repliki. Wraz ze znajomymi postanowiliśmy odłożyć pieniądze na "coś lepszego" i zdecydowałem się już jakiś czas temu. Wraz z gromadzeniem nowych informacji coraz bardziej utwierdzałem się w przekonaniu, że chcę kupić kwa km4 sr10. Właściwie to jestem tak zdecydowany że byłbym gotów zamówić w przedsprzedaży u coyote'ów i tu pojawia się moje pierwsze pytanie: czy to ma sens ? Poprzednio karabinki te kosztowały ~1200pln, tutaj ta cena 1550 mnie troszkę zastanawia - za co to ? Obawiam się, że będę później z goryczą patrzył jak inni kupują je 300zł taniej, kiedy już pojawią się w innych sklepach. Jednak wciąż nie dają mi spokoju GBB, ten realizm jest po prostu ujmujący a hk416 to moja ulubiona broń ever ;d jakoś mnie tam ciągnie... Co mam zrobić ? Doradźcie ! Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Kupić emkę KWA za granicą. Będziesz miał i taniej i w ogóle :D. W GBB się nie pchał bym, fajne ale do regularnego użytku się nie nada. Link to post Share on other sites
Gameowner Posted March 18, 2012 Author Report Share Posted March 18, 2012 Też się nad tym zastanawiałem ale z drugiej strony czy nie lepiej kupić w kraju żeby później nie mieć problemów z ewentualnym serwisem ? Zawsze coś może się przydarzyć... Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 A jakie znaczenie dla serwisu ma czy replika jest kupiona za granicą czy w Polsce? :D Chyba, że chodzi Ci o gwarancję czy prawo do reklamacji itp. Wtedy to fakt ale generalnie i tak lepiej zapłacić i odesłać replikę do jakiegoś dobrego serwisanta niż do sklepu... Link to post Share on other sites
Gameowner Posted March 18, 2012 Author Report Share Posted March 18, 2012 Właśnie o to mi chodziło ;d Ok, przekonałeś mnie, jaki sklep zagraniczny mógłbyś mi polecić ? Aha, no i co z tym ohydnym, pomarańczowym tłumikiem płomienia ? Jak się tego pozbyć ? Użyć papieru ściernego i przemalować ? :P Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Masz listę sklepów na forum, tłumik można psiknąć sprayem Link to post Share on other sites
Gameowner Posted March 18, 2012 Author Report Share Posted March 18, 2012 Dziękuję Wam bardzo :) Link to post Share on other sites
Mike007 Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 dokladnie, do reg uzytku gbb sie nie oplaca, lepiej zainwestowac w dobrego firmowego aega, albo jakas nową, lepsza chine Link to post Share on other sites
Jabol Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Udzielono odpowiedzi.Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts