Barolowy Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Witam! Jest to mój pierwszy post na tym forum więc spróbuję się nie zbłaźnić ;) Mam pytanie odnośnie dostępności Magwella do AK w Polsce. Szukałem wszędzie i w sklepach w Googlach i nigdzie ni widu ni słychu. Wie ktoś gdzie można takie cuś dostać? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Barol Quote Link to post Share on other sites
arend Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Magpul produkuje tylko akcesoria dla magów natowskich. W ofercie nie ma nic na temat magweli do magów rodziny AK. Jeżeli znalazłeś cokolwiek w tym temacie to proszę podziel się bo będzie więcej zainteresowanych. Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 We do swojego ak74un dołączało coś takiego chyba nie? Może da się dostać tą część, tylko trzebaby znać jej numer. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Magpul produkuje tylko akcesoria dla magów natowskich. W ofercie nie ma nic na temat magweli do magów rodziny AK. Jeżeli znalazłeś cokolwiek w tym temacie to proszę podziel się bo będzie więcej zainteresowanych. Czy przypadkiem nie pomyliły Ci się uchwyty do magów Magpul, z "kołnierzem" który jest wokół gniazda maga ? Bo Magpul nie robił Magwelli Quote Link to post Share on other sites
arend Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Ari, może i tak, ale i lejków do kałaszy też nie widziałem. A temat ciekawy. Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 To jest całkiem zgrabne. http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?search_From=category&item=FF-ACC-AKAMW&search=special&rs=Magazine%20Related&catid=17&cat=189 Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 To jest całkiem zgrabne. http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?search_From=category&item=FF-ACC-AKAMW&search=special&rs=Magazine%20Related&catid=17&cat=189 Sry, teraz to ak jest podobne do wss XD Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Magpul produkuje tylko akcesoria dla magów natowskich. Ciekawe. A jakie to są magi natowskie? Te od beryla? G36? SA58? Quote Link to post Share on other sites
Marrtinez Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Pewnie miał na myśli magi w standardzie STANAG, co i tak było by błędne, bo robią chociażby magpule do magazynków Glocka. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Wiem co miał na myśli, chodzi o to, że w bardzo zły sposób przekazał informację. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Przepraszam za niejasne przekazanie informacji. Ale mój stan psychofizyczny nie pozwolił na jaśniejsze. Trochę zbyt silny antybiotyk we mnie pakują . Quote Link to post Share on other sites
Barolowy Posted April 2, 2012 Author Report Share Posted April 2, 2012 Miałem na myśli taką część jaką pokazał Dudek Javny. W ostatnim numerze Arsenału był artykuł o takiej części do AK jeżeli coś pomoże ;) Ta część pozwala na szybsze włożenie magazynka do komory? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Masz replikę w systemie VFC czy Marui? Bo myślę że od tego trzeba zacząć. Jak już to ustalisz to wyślij zapytanie choćby do WGC w jakim systemie jest ten magwell który Dudek wrzucił na rybkę i tyle. Quote Link to post Share on other sites
Barolowy Posted April 3, 2012 Author Report Share Posted April 3, 2012 (edited) Dobra, dziękuję za pomoc :) Edited April 3, 2012 by Barolowy Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts