Kac3r Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 A ja włożyłem BU, spr m120, preckę JBU 34cm 6.03mm i gumkę systemy. Jaki piękny dźwięk ja usłyszałem po skręceniu tego wszystkiego :D na chrono wyszło czterysta pięćdziesiąt efpeesów :) Link to post Share on other sites
Rogaś Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 (edited) Ja wlasnie poskrecalem GB do kupy, nie obylo sie bez problemow (zebatka silnikowa a dokladnie mala zebatka na niej zaczela sie rozdzielac od reszty stad mialem problemy wypodkladkowac gb). Montaz w body bezproblemowy. Jutro przestrzelam na chrono :D Edited April 11, 2012 by verb007 Link to post Share on other sites
Rogaś Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Poskrecalem wszystko dzis na cacy. Wynik na chrono 442fps na 0.25g (brak kulek 0.2g, hop siup OFF) :D Link to post Share on other sites
senkuPH Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Witam. Z góry przepraszam, że odbiegam od tematu ale nie chciałem zakładać kolejnego tematu. Czy ktoś próbował włożyć gb KWA do Body G&P? A może ktoś ma jakieś info na ten temat? Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Kac3r Posted July 25, 2012 Author Report Share Posted July 25, 2012 BU deep fire nie zrobił większego wrażenia na boyiowskim szkielecie :) ale miałem szczęście :D na szkielecie ultimate tego nie włożę dopóki sobie stożkowej głowicy tłoka nie dostanę :) Link to post Share on other sites
Kac3r Posted August 6, 2012 Author Report Share Posted August 6, 2012 (edited) No niestety Ultimate to syf rozwalił mi się po 2000 kulek na sprężynie m110, założyłem bore up bez stożkowej głowicy tłoka tylko z tą płaską metalową która była w zestawie BU i mimo gumowego shocktransfera uległ zniszczeniu strzelając głównie na semi :/ , dlatego zapytam szkielet Deep fire z tym bore up'em będzie działał w miarę dobrze ? Logika mi podpowiada, że powinien się nie rozsypać skoro jest z tej samej firmy i zakładany jest w gotowych Gearboxach DF. Ktoś już próbował włożyć szkielet GB Deep fire do body Boyi ? Edited August 6, 2012 by Kac3r Link to post Share on other sites
Szelma1981 Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Z góry przepraszam, że odbiegam od tematu ale nie chciałem zakładać kolejnego tematu.Czy ktoś próbował włożyć gb KWA do Body G&P? A może ktoś ma jakieś info na ten temat? http://forum.wmasg.pl/topic/121326-kola-zebate-prometheus/ Masz na dole zdjęcia co i jak zrobić. Link to post Share on other sites
senkuPH Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 http://forum.wmasg.p...ate-prometheus/ Masz na dole zdjęcia co i jak zrobić. Bardzo Ci dziękuję! Link to post Share on other sites
Recommended Posts