Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jaką kupić kaburę do tak duuuużego rewolweru?

Recommended Posts

Witam, ja mam taką kabure http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/kabury-torby/kabura-udowa-na-duzy-pistolet-olive-a-c-m.html miesci sie w niej socom z modułem lam, desert eagle z latarką pod lufą i tłumikeim, powinno sie wszystko ładnie wpasować (w swojej usuwałem dodatkowe ładownice na magi bo były mi zbędne), wygląda to tak:

dsc00061cr.th.jpg

dsc00062pf.th.jpg

Generalnie wchodzą duże gnaty i jest stosunkowo tania, do wyboru masz kilka kamuflaży, jeśli masz klame bez latarek etc. w środku są "rzepy" które zmniejszają powierzchnie wewn. kabury, tym samym dopasujesz ją do innych modeli (nie będzie luzów-klamka nie wypadnie), jej jedyny minus to słabe plastikowe zatrzaski ale sobie z tym poradziłem dosyc szybko (mocowanie do pasa jest na rzep-odpinało sie nim zatrzask do pasa oporządzenia, musiałem mocować na sam rzep poniewarz zatrzask pękł, pas mocujący do nogi, ten wyżej, był za wysoko z podowu krótkiego paska o którym wspomnialem wcześniej więc go wypiąłem i teraz do nogi mocuje się 1 paskiem- ten najniżej ustalony na kaburze, widać na zdjęciach) mam nadzieje że nie zamotałem za bardzo.

Pozdro.

Edited by sjzmisiek