roter1980 Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 (edited) http://www.wiatrowka.sklep.pl/rewolwer-dan-wesson-8-black-full-metal-k-45-mm-cat-72-id-233.aspx Oczywiście asg. Taktyka zielona, częste czołganie, jeżyny i maliny wiadomo:) Chcę znaleźć kaburę która przede wszystkim ochroni rewolwer przed zniszczeniem:) Edited April 24, 2012 by roter1980 Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Nikt takich kabur raczej nie robi bo takich klamek nie używa się do zastosowań o których piszesz. Możesz coś dopasować "od biedy". Quote Link to post Share on other sites
Masterofpupets Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Obejrzyj "Taksówkarza" i zrób sobie taką samą :) Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Custom od Super'a lub PSTG i tak dalej. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 (edited) W tę kaburę powinien Ci wejść. Mieści MP7, więc do tego rewolweru też powinna pasować. Edited April 26, 2012 by pidzejfat Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 (edited) Witam, ja mam taką kabure http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/kabury-torby/kabura-udowa-na-duzy-pistolet-olive-a-c-m.html miesci sie w niej socom z modułem lam, desert eagle z latarką pod lufą i tłumikeim, powinno sie wszystko ładnie wpasować (w swojej usuwałem dodatkowe ładownice na magi bo były mi zbędne), wygląda to tak: Generalnie wchodzą duże gnaty i jest stosunkowo tania, do wyboru masz kilka kamuflaży, jeśli masz klame bez latarek etc. w środku są "rzepy" które zmniejszają powierzchnie wewn. kabury, tym samym dopasujesz ją do innych modeli (nie będzie luzów-klamka nie wypadnie), jej jedyny minus to słabe plastikowe zatrzaski ale sobie z tym poradziłem dosyc szybko (mocowanie do pasa jest na rzep-odpinało sie nim zatrzask do pasa oporządzenia, musiałem mocować na sam rzep poniewarz zatrzask pękł, pas mocujący do nogi, ten wyżej, był za wysoko z podowu krótkiego paska o którym wspomnialem wcześniej więc go wypiąłem i teraz do nogi mocuje się 1 paskiem- ten najniżej ustalony na kaburze, widać na zdjęciach) mam nadzieje że nie zamotałem za bardzo. Pozdro. Edited April 26, 2012 by sjzmisiek Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts