Funakoshi Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Witam, z powodu drobnej awarii mojej Beretty M9 od KJW postanowiłem się jej pozbyć. W wyniku tego Beretty nie mam, za to zostały mi 2 Magazynki KJW na gg. Tutaj nasuwa się pytanie, jakieś firmy moge kupić replikę żeby zrobić pożytek z tych magazynków. Za wszelkie informacje z góry dziękuję. Link to post Share on other sites
Soul reaper Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 KJW, TM, WE. Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 bodaj BELL jeszcze i SRC gbb Link to post Share on other sites
Akkenoth Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 A w międzyczasie (dokładniej pomiędzy TM a BELLem) jeszcze HFC. Link to post Share on other sites
zOMFG Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 W magazynkach bella siedzi chyba inny zawór górny. Może nie działać jak trzeba. Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 między WE a TM też jest inny zaworek ale jego położenie jest w tym samym miejscu i w sumie wszystko działa, niestety zaworki WE są gorsze i jakoś 1 nabicie starcza ma mniej strzałów i są czasami syfony przy szybkim strzelaniu Link to post Share on other sites
Recommended Posts