stonias Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 (edited) Siema . Potrzebny mi kolimator z celownikiem innym niż kropka (do 122 zł ) zna ktoś z was taki (proszę o linki ). Z góry dziękujĘ . Edited May 6, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 http://allegro.pl/profesjonalny-otwarty-kolimator-laser-4-tryby-o-i2322249236.html O innych w tej cenie nawet nie myśl, bo nie umywają się do tego i w dodatku nie spełniają Twoich wymagań. Quote Link to post Share on other sites
Jankus Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Mam taki kolimator, tyle że z taiwangun'a. Ma inne znaki celownicze, a poza tym to jest to samo. Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Super, że go masz! A co to ma za znaczenie? Quote Link to post Share on other sites
Jankus Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 (edited) Może źle się wyraziłem w poprzednim poście. Ten kolimator praktycznie nie zasłania obrazu. Nie posiada efektu ducha. Działa dosyć długo na jednej baterii, 3 dni nieprzerwanej pracy nie powinny być problemem. Łatwo można w nim zrobić ochronę szybki przed zbiciem. Często kolimator był wystawiany na deszcz i nie powodowało jakichkolwiek problemów. Dodam do tego że to jeden z tańszych kolimatorów i ja go mam. HeeL jak widzisz to że go mam ma znaczenie. Po to co napisałem, to moja opinia o moim kolimatorze. Edited May 6, 2012 by Jankus Quote Link to post Share on other sites
relevant Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 (edited) Mam tego typu koli od kilku lat i potwierdzam opinię przedmówcy. Daje stosunkowo mało punktów do lansu, ale sporo do celności :) Edited May 7, 2012 by relevant Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts