Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Polecam Janysporta PP25. Leci już trzeci rok jak go mam, nigdy mnie nie zawiódł, a tyram go dość intensywnie. Do szkoły, na marsze (a wtedy sporo w nim niosę), na strzelanki. Nie widzę śladów zużycia, poza lekką utratą koloru z PALSów.

• 5 weeks later...
A ja Ci polecę Janysporta PP25(pojemność 25L), jest w różnych odcieniach w prawdziwej cordurze 1100d dupontu, a nie na podróbach cordury jak niektóre wyroby texara czy innego helikona. Plecak jest nie do zajechania. Testowane wielokrotnie m.in. byłem ewakuowany z nim jako ranny po ostrym żwirze, plecak lekko się przybrudził, nie raz na w górach zdarzyło mi się z nim zjechać zboczem.

Podpisuję się pod tym. Mam dwa plecaki Janysporta 20 litrowy (11 lat) i 50 (10 lat).

Przetyrane na wszelkie sposoby, mniejszy dodatkowo używany na co dzień, żadnych przetarć czy wystających nitek.

Jak w przyszłości kupiłbyś sobie większy, możesz założyć jeden na drugi.

Plecaki nie do zdarcia i dość tanie. (swoje kupiłem za 120 i 210 zł, aktualnie kosztują półtora razy tyle).

Edited by sledz

Ja muszę niestety dołożyć łyżeczkę dziegciu do tej poezji Janysporta. Owszem rzeczy fajne, momentami może i przemyślane. Materiały rzeczywiście konkretne. Ale już piąty rok nie mogę się doprosić gwarancyjnego wszycia suwaka. Zawsze gość ma jakiś pretekst żeby mnie spławić i umówić się na przyszły tydzień. A że mam blisko więc wpadanie z plecakiem do biura dwa razy w tygodniu traktuję jak dobrą zabawę. Kto kogo cierpliwością załatwi i co tym razem wymyśli żeby mnie spławić.

;D

• 2 years later...

masz http://www.milder.com.pl/product.php?id_product=48 i nie musisz dziękować.

Od 2lay używam na służbie i jest git choć mógłby mieć lepiej rozwinięty system nośny (trochę za mało sztywny jest na plecach).

Z okazji promocji w gunfire zdecydowałem się na zakup tego plecaka http://gunfire.pl/product-pol-1152190438-Plecak-3-Day-Assault-Pack-czarny.html jako plecaka miejskiego. Czy ktoś z Was go miał/używał ? Czytałem opinię, że jak na chińczyka to nawet daje radę no i za te pieniądze to można spróbować.. Najwyżej go odeślę

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...