zaiste2 Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 (edited) ASG - AI AW .308 Sniper Próbowałem coś znaleźć o niej i wyczytałem że jest to dobry sprzęt do tuningu, jak dla początkującego snajpera co wy na to ? Edited May 15, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Każda replika jest dobra do tuningu.Kwestia tego,ile chcesz w nią władować.Lufa,zespół cylindra,trigger set,komora hop-up, będą cię kosztować ponad 1000zł. Quote Link to post Share on other sites
zaiste2 Posted May 15, 2012 Author Report Share Posted May 15, 2012 (edited) A sprzęt sam w sobie dał by radĘ, czy raczej odradzasz sprężynę, wiadomo że po jakimś czasie można pojedyncze części dokupywać. W tym wyparku zdecydowanie doradzę kupić słownik. Edited May 15, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Każda replika jest dobra do tuningu. No chyba jednak nie. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 ASG - AI AW .308 Sniper Próbowałem coś znaleźć o niej i wyczytałem że jest to dobry sprzęt do tuningu, jak dla początkującego snajpera co wy na to ? Ze będziesz miał lansiarką replikę. Powodującą fontanny śliny u widzących ją ludzików. Ale po któryśtam zejściu na respa będziesz miał wyrzuty sumienia że zamiast wydawać ciężkie pieniądze na to coś i jego tuning mogłeś za parę stówek mieć tego zajebistego kałaszka od Boyja czy Cymy jak te zdejmujące cię co chwila chłopaki. Quote Link to post Share on other sites
zaiste2 Posted May 15, 2012 Author Report Share Posted May 15, 2012 hehe no wiadomo, mam już jedną maszynkę od G&G - Combat Machine - CM16 Raider-L ale teraz zastanawiam się nad kupnem czegoś jeszcze, tylko widzisz żeby mieć dobrą snajpe trzeba wydać jakieś 1-2 tyś a ja chce się sprawdzić czy mi ta fucha snajpera podejdzie, dlatego chciałem kupić w miarę dobrą i tania snajpe, bo gdyby nie podeszła to bym ją komuś odsprzedał, wiadomo tańszy sprzęt łatwiej sprzedać niż któryś z górnej półki:) Quote Link to post Share on other sites
bastekkk Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 hehe no wiadomo, mam już jedną maszynkę od G&G - Combat Machine - CM16 Raider-L ale teraz zastanawiam się nad kupnem czegoś jeszcze, tylko widzisz żeby mieć dobrą snajpe trzeba wydać jakieś 1-2 tyś a ja chce się sprawdzić czy mi ta fucha snajpera podejdzie, dlatego chciałem kupić w miarę dobrą i tania snajpe, bo gdyby nie podeszła to bym ją komuś odsprzedał, wiadomo tańszy sprzęt łatwiej sprzedać niż któryś z górnej półki:) Nie da rady naraz "dobrą i tania snajpe". Po prostu karabin snajperski/wyborowy w ASG musi mieć przewagę zasięgu a tanim kosztem nie jest to do zrobienia. W tym wyparku zdecydowanie doradzę kupić słownik. A w tym "wyparku" autorowi (tego zdania, a nie całego postu) doradzę sprawdzać czerwone teksty :wink: . Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 (edited) Dziwicie się Arendowi? Po tylu godzinach poprawiania literówek, braku kropek, i ewidentnych przypadków pisania po klawiaturze za pomocą czoła też mogło mu się udzielić. Edited May 15, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Ale się udziela i rano i wieczorami :P i ogólnie. Tanio? Nie da się. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Jak się jeszcze zastanawiasz, czy "to to", to sobie odpuść. Trzeba mieć na tym punkcie bzika i wiele miłości (czyt. cierpliwości). :wink: Znałem parę osób, co non-stop wspominały jakie te "czterokraty" są fajne, kupowało je i potem sprzedawało. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts