Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pewnie uciągnie,ale bardzo skrócisz żywotność części wewnętrznych.Jak już chcesz latać na takiej sprężynie to musisz wymienić co najmniej tłok na jakiś wzmocniony.Polecam Shs z 14 metalowymi zębami oraz jbu full metal teeth.

Posted

Uciągnie bez problemu i nie trzeba wymieniać żadnych części. cm.048 ma mocne bebechy i nic jej nie będzie nawet jak wystrzelisz 50k kulek na tym springu. Pasowałoby tylko zmienić baterię, bo na stockowej bardzo kiepski rof będzie.

Posted
Na sp130 można mieć 500fps

W chinolu to raczej o to łatwo nie będzie. A 500fps w "szturmówce dalekiego zasięgu" zawsze lepsze niż 600fps w gównianej snajperce. Do tego springa jeszcze dobra gumka hopa, porządna lufa i nic więcej nie trzeba.

Posted

To radziłbym najpierw wstawić dobrą preckę - to i tak nieuniknione.

W chinolu to raczej o to łatwo nie będzie

Poczytaj temat o tej replice. Sam się zdziwiłem, jak to przeczytałem - bodajże 522fps na sp130 (ale chyba z BU).

Posted

No tak precke już wybrałem http://www.taiwangun.com/czesci-i-akcesoria/lufy-precyzyjne/lufa-precyzyjna-6-02mm-do-ak-47-ak-47s-o-dlugosci-455-mm-guarder.html i gumke HOP-UP http://azteko.pl/gg-silikonowa-gumka-hopup-zestaw-zielona-p-1276.html . I nie mogłem sie zdecydować na sprężynę, bo mam zamiar w pszyszłości (czyli za około 1-2 miesiąc) wimienic wnętrze na mocniejsze a kupując sp130 za 60zł i za jakiś czas jak kupie reszte części znowu wydac 60 zl na sp140. Więc pomyślałem ze moze uda sie wszadzić odrazu sp140 i moze przez ten czas gb jakoś wytrzyma.

Posted (edited)

Jak to ma być snajperka, to ta lufa jest za słaba. Celuj w prometheusa, jest na asgshopie.

Ja bym też zainwestował w BU (co zresztą później i tak będzie konieczne).

Edited by wiciok
Posted (edited)

Sorry. Czas na forum jest wcześniejszy o godzinę od naszego nie wiem czy to jakiś błąd czy co...

A co do BU to Guarder będzie chyba ok.

Edited by sorch62
Posted

Mam jeszcze jedno i ostatnie pytanie mianowicie czy jest mozliwosć zamontowanie dluzszej precyzyjnej lufy i to co wystaje przykryc tlumikiem? A jeśli tak czy to sie wogole oplaca i czy robi jakąś roznice?

Posted

Oczywiście że się da. Tylko kwestia dobrania zestawu lufa-tłok-cylinder. A czy robi różnicę. Zależy od jakości lufy. Jak lufa porządna to wzrasta skupienie. Jak kijowa to poco wumieniać. A opłaca to się w złoto inwestować. I w nieruchomości.