bartsonn Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Witam, zastanawiam sie nad kupnem repliki, lecz wiekszosc replik ktore wybralem jest lekka, z tydzien temu odwiedzilem sklep militaria.pl i dla porownania trzymalem jakas M'ke ktora wazyla 2,8kg i Ak47 krebs tactical ktora wazy 3,9kg i bylem pod wrazeniem gdyz czulem, ze trzymam cos "porzadnego" w lapach , niesty nie stac mnie na zakup owej repliki i tu moje pytanie, czy da sie w jakis latwy i niedrogi sposob dociazyc replike ? Wybaczie za brak polskich znakow. Pozdrawiam bartsonn Link to post Share on other sites
seger Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Napchać ołowiu w wolne miejsca :) A tak serio, cięższa fajna jest na początku. Po bieganiu długim marzysz o jak najlżejszej. Link to post Share on other sites
bartsonn Posted May 16, 2012 Author Report Share Posted May 16, 2012 Prawdopodobnie masz racje ;) lecz czy jest jakis sposob ? Po prostu trzymajac ta Mke czulem jak bym zabawke z bazaru trzymal(wagowo mi chodzi, nie pod wzgledem wykonania) Link to post Share on other sites
Jankus Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 (edited) Napchać ołowiu w wolne miejsca :) A tak serio, cięższa fajna jest na początku. Po bieganiu długim marzysz o jak najlżejszej. Ja akurat z tym się zgdzę. Mam AUG'a JG. Podobno stockowy waży 3,3 kg. Mój po tuningach i w ogóle waży 3,9 kg. Taki laps jest naprawdę męczący gdy trzeba się kampić podczas obrony. Edited May 16, 2012 by Jankus Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Dociążenie repliki ma sens tylko w snajperkach... Link to post Share on other sites
HeeL Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 A czegoś się spodziewał? Chcesz czuć ciężar to dozbieraj i sobie kum KM. Prawdziwa Mka waży 3kg... Zawsze można obwiesić ją latarkami, optyką, dwójnogiem i całą masą przydatnych i nie pierdół. Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Ale ostra emka waży niecałe 3kg to ile by miała ważyć REPLIKA?! Link to post Share on other sites
bartsonn Posted May 16, 2012 Author Report Share Posted May 16, 2012 Dziękuje wszystkim za odpowiedzi, temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts