Yahalom Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Co sądzicie o takim rozwiązaniu? Widziałem dzisiaj kilka fotek "specjalsów" i zauważyłem, że niektórzy chętnie malują pistolety - nie wiem czy całe (:D), ale na pewno elementy wystające poza kaburę. Osobiście mam mieszane uczucia :/ Quote Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Mi tam np. pomalowane glocki bardzo się podobają. No ale nie wyobrażam sobie jakiegoś Deserta w zielonych plamkach. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 (edited) Mi tam się pomalowane klamki nie podobają.Stockowe z lekkimi przetarciami dla klimatu jak najbardziej. Edited May 21, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
Smutas Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Podoba mi się takie subtelne "maźnięcie" krylonem po kaburze i chwycie. Szczególnie fajnie to wygląda w przypadku Glocka czy USP. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 21, 2012 Author Report Share Posted May 21, 2012 Podoba mi się takie subtelne "maźnięcie" krylonem po kaburze i chwycie. Szczególnie fajnie to wygląda w przypadku Glocka czy USP. Jakieś przykładowe zdjęcia? ;D Quote Link to post Share on other sites
Smutas Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 (edited) Tu masz przykład pomalowanego USP --> KLIK <-- Edited May 22, 2012 by Smutas Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Wygląda jak porządnie ubrudzony... Quote Link to post Share on other sites
luglo Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Jak to wygląda to mało istotne, istotne aby kamuflaż działał. Fakt, że popularne to jeszcze nie jest ale to zdjęcie pokazuje, że na polu walki pojawiają się już takie potrzeby. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 22, 2012 Author Report Share Posted May 22, 2012 Tu masz przykład pomalowanego USP --> KLIK <-- Znam zdjęcie, ale chciałem zobaczyć jak wygląda poza kaburą :p Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 A tak serio, jaki wpływ może mieć maźnięcie piaskowego chwytu jednym zielonkawym pociągnięciem w momencie kiedy mają czarne buty, jasne twarze, ciemne kominiarki i tak dalej? To tak jak w przynoszącym straty burdelu wymieniać firanki... Quote Link to post Share on other sites
Smutas Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 (edited) Znam zdjęcie, ale chciałem zobaczyć jak wygląda poza kaburą :p Ciężko będzie znaleźć taki "kwiatek" :wink: A tak serio, jaki wpływ może mieć maźnięcie piaskowego chwytu jednym zielonkawym pociągnięciem w momencie kiedy mają czarne buty, jasne twarze, ciemne kominiarki i tak dalej? To tak jak w przynoszącym straty burdelu wymieniać firanki... W tym przypadku również wydaje mi się że to raczej kaprys operatora niż element dający jakąś przewagę. Edited May 22, 2012 by Smutas Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts