misza64 Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Witam. Zacznę od tego że jestem jeszcze młody, i to nawet bardzo gdyż posiadam dopiero 13 lat. I z tego względu proszę o wyrozumiałość. Interesują mnie bronie, na razie posiadałem 2 wiatrówki. Za miesiąc mam zamiar kupić replikę karabinu szturmowego m4a1. Wiem dobrze że nie lubicie głupich pytań jak to. Ale mam zamiar w przyszłości uprawiać AirSoft. Jeśli ktoś ma czas, i był by na tyle miły że chciałby mnie wciągnąć w tajniki tego sportu to był bym wdzięczny. :) Quote Link to post Share on other sites
Flores Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 A gdzie tu jakieś pytanie, pozatym chyba nie ten dział ... Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 (edited) Niby pisane z humorem dla jaj,jednak tyle w tym prawdy Airsoft Ogólnie . Wszystko co powinieneś wiedzieć znajdziesz tu Dział dla zielonych . Edited May 21, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
misza64 Posted May 21, 2012 Author Report Share Posted May 21, 2012 (edited) Niby pisane z humorem dla jaj,jednak tyle w tym prawdy Airsoft Ogólnie . Wszystko co powinieneś wiedzieć znajdziesz tu Dział dla zielonych . Dzięki serdeczne . A i przepraszam jestem nowy i jeszcze nie bardzo się tu łapię. A ma ktoś coś o zasadach? Edited May 23, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 (edited) Taki wielki przycisk z napisem "PODSTAWY" w lewym górnym rogu: http://wmasg.pl/pl/infopage/show/69064 - i na dole, pod nagłówkiem "PRZYDATNE STRONY I INFORMACJE"... :bialaflaga: Prowokacja? Edited May 21, 2012 by Kuba Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 (...)Prowokacja? Chyba nie, może trochę mało rozgarnięty albo zbyt nieśmiały. @Misza64, a gdzie jest "dział dla zielonych? :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
misza64 Posted May 22, 2012 Author Report Share Posted May 22, 2012 (edited) Nie wiem jak już mówiłem jestem nowy i potrzebuję pomocy. Edited May 23, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Nima działu dla zielonych :D. Teraz są szybkie pytania, szybkie odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 W sumie lepiej, że popytał niż zakładał pierdyliard tematów typu: "chce być snajperem ale mam tylko 220zł dajcie linki jakieś". Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Airsoft -> Airsoft w Polsce / Rules and law in Poland / Польские праk" do "Pytania i odpowiedzi -> Szybkie pytanie - szybka odpowiedź". Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Nie wiem jak już mówiłem jestem nowy i potrzebuję pomocy @Kuba wskazał Ci wszystko co jest kwintesencją w temacie. Niczego nowego ani odkrywczego nikt Ci nie powie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts