gotrik Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Bez wnikania, co jest CIRASem, a co CIRASo podobne. Generalnie chodzi mi o CIRASa w coyocie/CB za podobną kasę. Którą z tych 3 kamizelek polecacie? G Tan Tactical CIRA Armor Vest http://www.ebairsoft.com/tactical-cira-armor-vest-p-968.html Strike Systems - CIRAS - Coyote Brown http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=104_80_269&products_id=3732&name=Strike_Systems_-_CIRAS_-_Coyote_Brown G EB MAR CIRS (Normal version) CB http://www.ebairsoft.com/cirs-normal-version-p-1395.html Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Arend Edited May 27, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
gotrik Posted May 27, 2012 Author Report Share Posted May 27, 2012 W tej cenie szukaj flyye, np. http://www.casg.pl/firm-pol-1245658410-Flyye-Industries.html Naprawdę? FLYYE nigdzie nie ma, będą pod koniec miesiąca najwcześniej w KHAKI w Krakowie. W CASGU na gunfire.pl nie wiedzą nawet kiedy. Gołe będą po około 720zł, ze wszystkim 900zł. Dolar mocno poszedł w górę. Te kamizelki co wrzuciłem wyjda mnie około 350-380zł ze wszystkim. Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 (edited) Jak nie masz kasy od siebie polecę stare Cirasy GFC z cordury, praktycznie nie do zajechania. Problem z tym że są praktycznie niedostępne. Edited May 27, 2012 by szymucha2353 Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 A ja polecę odezwanie się do jakiegoś krawca, np. Bombla. Quote Link to post Share on other sites
gotrik Posted May 27, 2012 Author Report Share Posted May 27, 2012 Jak nie masz kasy od siebie polecę stare Cirasy GFC z cordury, praktycznie nie do zajechania. Problem z tym że są praktycznie niedostępne. Gdyby FLYYE były w takiej cenie jak jeszcze rok temu to bym brał, ale teraz 900zł za Martime to dla mnie przesada. No właśnie zaletą tych co podałem jest to, że są dostępne... A ja polecę odezwanie się do jakiegoś krawca, np. Bombla. Ok, a jeśli którąś z tych to którą w założeniu, że mam możliwość kupienia ich w bardzo podobnej cenie? Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Śpiesz się http://allegro.pl/flyye-ciras-maritime-ranger-green-i2362357098.html . Quote Link to post Share on other sites
gotrik Posted May 27, 2012 Author Report Share Posted May 27, 2012 Widziałem tą aukcje....Tak jak pisałem interesuje mnie tylko CB/coyote/Tan...... Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 (edited) Napisz do krawców i popytaj. http://kamizelki.prv.pl/ Popytaj tu. Edited May 27, 2012 by Didi Quote Link to post Share on other sites
gotrik Posted May 27, 2012 Author Report Share Posted May 27, 2012 Napisz do krawców i popytaj. http://kamizelki.prv.pl/ Popytaj tu. Pomyśle o tym, ale to dalej nie jest odpowiedź na moje pytanie:D? Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Osobiście nie wziął bym żadnej, a właśnie wpierw popytał krawców i wziął coś mniejszego, jeśli nie musi być to koniecznie Ciras. Quote Link to post Share on other sites
gotrik Posted May 27, 2012 Author Report Share Posted May 27, 2012 Osobiście nie wziął bym żadnej, a właśnie wpierw popytał krawców i wziął coś mniejszego, jeśli nie musi być to koniecznie Ciras. Czemu nie? Quote Link to post Share on other sites
Pudel21 Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Na Strike Systems nawet nie patrz, nie warto w tej cenie. Miałem go kupić i dobrze że pojechałem osobiście do sklepu;) Quote Link to post Share on other sites
gotrik Posted May 27, 2012 Author Report Share Posted May 27, 2012 Na Strike Systems nawet nie patrz, nie warto w tej cenie. Miałem go kupić i dobrze że pojechałem osobiście do sklepu;) Dzięki, jest to cenna informacja:) Quote Link to post Share on other sites
Smutas Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 (edited) 900zł za Flyye? za podobną kasę można mieć kontrakt EI :blink: Edit: oczywiście używkę EI ;) Edited May 27, 2012 by Smutas Quote Link to post Share on other sites
gotrik Posted May 27, 2012 Author Report Share Posted May 27, 2012 (edited) 900zł za Flyye? za podobną kasę można mieć kontrakt EI :blink: Edit: oczywiście używkę EI ;) No po tyle jest teraz dolar:) Wcześniej można było mieć gdzieś za 700zł. Edited May 28, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
gotrik Posted May 28, 2012 Author Report Share Posted May 28, 2012 No po tyle jest teraz dolar:) wcześniej można było mieć gdzieś za 700zł Ponawiam pytanie, jeśli już brać którąś z tych 3 kamizelek to którą? Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Zamierzasz nosić płyty? Quote Link to post Share on other sites
gotrik Posted May 28, 2012 Author Report Share Posted May 28, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Arend Edited May 28, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Więc po co Ci kamizelka w której się będziesz gotował i narzekał, że goła waży tonę? Cirasy są wielkie i przestarzałe. Lepiej wziąć jakiś beltkit lub coś pokroju KP-12. Quote Link to post Share on other sites
Smutas Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Więc po co Ci kamizelka w której się będziesz gotował i narzekał, że goła waży tonę? Cirasy są wielkie i przestarzałe. Lepiej wziąć jakiś beltkit lub coś pokroju KP-12. A może kolega stylizuje się w jakimś konkretnym kierunku, lub po prostu CIRAS mu się podoba? Nie napisał w temacie że chce beltkita więc po co narzucać mu swój wybór? Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Tyle, że cały myk CIRASa polega na tym, że bez wkładów jest to sflaczała szmata. Nie rozumiem po co ludzie kupują repliki kamizelek zintegrowanych lub oryginały nie zamierzając nosić w nich płyt. To tak jakby kupić prezerwatywę nie mając wiadomo czego -.- Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Ten kto mówi że CIRAS jest przestarzały... biada mu. Ogólnie kamizelki zintegrowane bez żadnej balistyki ( w ASG usztywnienia ) nie mają większego sensu. Co z tego że możemy przenosić dużo szpeju, jak bez balistyki jest niewygodny a podobną powierzchnię nośną możemy uzyskać na większych chestach ( typu RRV ) albo PC z cummerbundem, do których nie trzeba wsadzać balistyki. Quote Link to post Share on other sites
gotrik Posted May 29, 2012 Author Report Share Posted May 29, 2012 Ten kto mówi że CIRAS jest przestarzały... biada mu. Ogólnie kamizelki zintegrowane bez żadnej balistyki ( w ASG usztywnienia ) nie mają większego sensu. Co z tego że możemy przenosić dużo szpeju, jak bez balistyki jest niewygodny a podobną powierzchnię nośną możemy uzyskać na większych chestach ( typu RRV ) albo PC z cummerbundem, do których nie trzeba wsadzać balistyki. 1) Chcę CIRASA 2) jak jest wygodniej będę nosił wkłady 3) Czy któryś z tych 3 CIRASów które wrzuciłem jest coś wart? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Ja proponuję, polećcie mu jeszcze cm.28, jak zawsze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts