Kryhan Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 (edited) Witam serdecznie, od kilku dni jestem (dumnym?) posiadaczem Helikonowskiego munduru w camogromie i tu pojawia się problem z kolorem sprzętu. Mianowicie, mam w tej chwili R.A.C.K-a w ranger green od Bombla, i chciałbym dowiedzieć się czy lepiej wyglądają na takim zestawie ładowniczki/rozmaite drobiazgi w ranger green, MC, oliwce czy najzwyklejszym wz.93. Mam okazje u w.w pana zamawiać trochę badziewia i głupio byłoby gdybym wyglądał jak mieszanka Afgana z Polakiem i Amerykanem :) Jeżeli macie jakieś foty swojego sprzętu to bardzo bym prosił o podrzucenie ich. Pozdrawiam. Edited June 2, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Piotrek7 Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Zapraszam na militaryphotos.net . Quote Link to post Share on other sites
Kryhan Posted June 1, 2012 Author Report Share Posted June 1, 2012 Zapraszam na militaryphotos.net Raczej żadnych zdjęć ze zmiksowanym camogromem w roli głównej tam nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Piotrek7 Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 (edited) Pytasz co dać do camogromu to wrzuć w szukajke GROM. Edited June 2, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 No tak, bo przecież helikon szyje mundury dla GROMU. Osobiście uważam, że brzydko wygląda mieszanie jednego wzoru maskującego z drugim (wz.93 + CG), ale o gustach się nie dyskutuje. Quote Link to post Share on other sites
Kryhan Posted June 1, 2012 Author Report Share Posted June 1, 2012 Właśnie dlatego napisałem ten temat :) Sam jeszcze nie widziałem wz.93 na camogromie, jedynie o takiej kombinacji słyszałem. I chciałbym usłyszeć wasze osobiste opinie/ sugestie bo już wiele razy przekonałem się że lepiej posłuchać kogoś kto się zna niż zaufać swoim gustom. Quote Link to post Share on other sites
Piotrek7 Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 No tak, bo przecież helikon szyje mundury dla GROMU. Osobiście uważam, że brzydko wygląda mieszanie jednego wzoru maskującego z drugim (wz.93 + CG), ale o gustach się nie dyskutuje. Nie wiem skąd ten wniosek, GROMowcy chodzą w camogromie/multicamie tak? Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Chodzą w multicamie i suezie. fotki mieszanych kamo: http://img267.imageshack.us/img267/6272/2994069komorowskiprezyd.jpg http://img39.imageshack.us/img39/7741/lubliniec22.jpg http://img205.imageshack.us/img205/1286/z11007581xwjednostcewoj.jpg Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Osobiście uważam, że brzydko wygląda mieszanie jednego wzoru maskującego z drugim (wz.93 + CG) Ojej? Naprawdę? ;D To zobacz to: Masz tutaj kombinacje camogromu, ddpm'a, ranger greena, nato oliv, MC... No sporo kolorów. Quote Link to post Share on other sites
Smutas Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Jak już masz kamizelkę w RG to kupuj ładownice też w RG. Takie jest moje zdanie. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 A moje zdanie: To nie jest pieprzona rewia mody, nikt tu nie będzie podziwiał jak dobrze masz dobrane dodatki pod kolor kamizelki czy munduru. Najważniejsze, że ma to działać. Quote Link to post Share on other sites
henno Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Osobiście używam helikonowskiego munduru w camogromie z oporządzenie olive. Quote Link to post Share on other sites
hubercik12311 Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Ja używam combat shirta w ddpm i spodni helikona. Do tego WSH od Flyye w Coyote i pas + szelki w multicamie, miwo praszka. I jest bardzo gites. Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Ojej? Naprawdę? ;D To zobacz to: Blee! :wink: Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 (edited) Mało glamour. Edited June 2, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Guest Brit Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts