Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Poszukuję świętego graala! (Tłok czerwony G&P)

Recommended Posts

Witam!

Jak w temacie, czy ktoś wie gdzie mogę kupić tłok czerwony G&P do SR25?-Naturalnie typu "half teeth".

Przeszukałem WGCshop jest ale "discontinued", na redwolfie tego nawet nie ma.

Może ma ktoś chęć pozbycia się takowego tłoka? Oczywiście pozostaje mi wstawianie tych tłoków SHS i odwiedzanie gościa z frezarką aby przerobił listwę zębów i przyciął je o połowe ale tego osobiście wolę unikać...

To jak ludziska? Ma ktoś jakiś pomysł?(pomijając zmianę repliki...)

Przez jakiś czas producenci przestali robić Sr-ki, to i producenci czesci przestali robić częsci do nich :)

Teraz w ofercie z powrotem pojawiły się SR i XM110 od G&P (oba z długim GB) więc może ,znów ktoś pokusi się o zrobienie tłoków do nich.

Na ten czas, jest bieda i to duża...najszybciej własnie tłok na frezarkę i heja :)

Mimo to SHS to lipa - listwa metalowa zostaje, pęka plastik po nią. Najfajniej było by skołować alu tłok Systemy - za każde pieniądze :)

Pozdraiwam.

Mam aluminiowy tłok (jest koloru zielonego) -nie mam pojęcia czy to systema.

Swoją drogą mam 2 tłoki do PSG-1 które powiedzmy że pasują (muszę przypiłować na nich trochę szyny ponieważ czuję przejeżdżając palcem na nich nadlew który nie pozwala się w gb mu cofnąć.

Z tłokiem SHS'a będę próbował pewnie. Chyba że jakimś cudem dorwę ten czerwony tłok G&P...

Szukasz niewłaściwego tłoka.

Musisz kupić ten: http://www.airsoftglobal.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=511_514&products_id=6442 i zwęzić zęby. To jedyny dobry tłok do tej repliki! Bez problemu ciągnie m170 równiez na auto. Przy okazji nie waży tony.

Innej opcji nie ma - wszystkie inne padną prędzej czy później.

Edited by Trzmielor
  • 2 weeks later...