Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

wybór repliki

Recommended Posts

Są lepsze repliki. CM003,kałachy Cymy lub kałachy Boyi. Jeżeli bardzo chcesz SCARA i nie masz więcej pieniędzy to rozejrzyj się za wersją H,ale za te pieniądze można kupić coś lepszego tylko z drugiej strony,że SCAR nie jest tak popularny jak M4/M16 i kałachy ;)

Edited by OFF

Wyjątkowo rzadko zdarza mi się zgadzać z @Offem, tym rzem zachodzi ten wyjątkowy przypadek. :maniak_OK:

Jedyne moje zastrzeżenie, to, że SCAR jest paskudny z tą kolbą w kształcie wielbłądziego kopyta... :maniak_jezyk:

Ale w myśl ludowej mądrości nie to ładne, co ładne, ale to co się komu podoba. :icon_wink:

Mam. I widzę że po raz kolejny trzeba pisać to samo. Replika w stocku ma moc około 400fps. Zasięg jest bdb bo wynosi jakieś 45m skuteczne. Spasowanie wyglądu jest fajne dla oka,gdzie nie gdzie jakieś nadlewki. Nie ma oznaczeń ostrej wersji tylko jakieś cyferki ;)

Gdybym miał kasę to kupiłbym do niego 4-5 mid capów i wtedy replika była by używana zdecydowanie częściej. Nie znoszę hi-capów. A tak to czeka na kaskę i większe zamiary.

czyli w tym przedziale cenowym najlepsza by była cm003 tak? tylko jest problem że nie mogę jej nigdzie znaleźć... jest może coś innego równie dobrego?

Nie ma jeszcze dostawy z Chin. W czerwcu będzie dostawa na zbrojowni chyba,popytaj w sklepach. Tylko uważaj na gunfire bo tam strasznie zawyżają cenę tej gietki. SCAR H z Boyi tym zasięgiem to szału nie robi. Jak weźmiesz Gietkę Cymy to zostaną Ci pieniądze na gumkę HU ,a jak dołożysz trochę to jeszcze lufę precyzyjną może kupisz. Popatrz na to co Ci się bardziej opłaca,przeczytaj na zachętę recenzję tej repliki na wmasgu ;) Edited by OFF
  • 2 weeks later...

mam mały dylemat, mianowicie czy kupować nową replikę (chinola, bo w moim przedziale cenowym firmówki raczej nie znajdę) czy mało używaną emkę od kwa? Czy może kupić jeszcze coś innego?

pozdrawiam ;)

Edited by luki728

Po jakiego grzyba radzisz mu kupić coś tańszego/gorszego skoro stać go na co najmniej cm.003? Napisz jakie bronie lubisz m4/ak/g36 ?

Sorry, faktycznie, nie mam nic przeciw CM.003, ostatecznie to Gieta, choć wolę w dłuższych wersjach.

A może niech dozbiera "kasę" i kupi AR-004?

Edited by Powała

giety lub m4, co do ar-004 musiałbym jeszcze 350zł dozbierać co mogłoby troszkę trwać. Myślę na cm003 czytałem temat o nich i jestem skłonny ją zamówić. Co do emek w moim przedziale nie widzę nic ciekawego, musiałbym dozbierać "trochę" do kwa ale to w przyszłości ;) dzięki wielkie za pomoc ;)