Reegz Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Witam. Podczas regulowania hopka pękła mi dźwignia (lub suwak nie wiem jak to nazwać) regulacji hopa . Pogubiłem śrubeczki i teraz nie mam zasięgu nawet 20m. Znalazłem sobie parę komór hopa i pytanie która lepsza starałem się wybierać kompletne zestawy. Dboyi- plastikowa komora. http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_215_197&products_id=3106&name=BOYI_-_DBOYS_-_Komora_HopUp_-_AK G&G - metalowa komora. http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_215_197&products_id=1843&name=G&G_-_Metalowa_Komora_HopUp_AK Element- plastikowa. http://gunfire.pl/product-pol-1152190074-Komora-Hop-Up-do-AK.html King Arms- plastik. http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_215_197&products_id=5490&name=King_Arms_-_Komora_HopUp_-_AK Która lepsza z powyżej podanych i jakie gumki polecacie POZA G&G zieloną ?:) Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 No dobra, a jaką tą cymę masz? Cymy są robione w dwóch standardach. Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted June 14, 2012 Author Report Share Posted June 14, 2012 cm.048m Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Czyli AKM w standardzie VFC. Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted June 14, 2012 Author Report Share Posted June 14, 2012 Czyli komora od VFC będzie się sprawdzać , a ta komora od King Arms będzie ok ? Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Czyli komora od VFC będzie się sprawdzać , a ta komora od King Arms będzie ok ? Wszystkie które podałeś w linkach są w systemie VFC. Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted June 14, 2012 Author Report Share Posted June 14, 2012 Wszystkie które podałeś w linkach są w systemie VFC. Ok to już wszystko wiem . Dzięki wszystkim :) Quote Link to post Share on other sites
eMBeKa93 Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 King Armsa miałem w cm.028 i cm.039, w połączeniu z sylikonem Systemy naprawdę ładnie trzymają szczelność :) Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Czemu nie G&G zielona? Wg. mnie świetna jest. Możesz kupić KM HEAD'a, Systemę Energy, Prometheus'a. Ze wszystkiego będziesz zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted June 14, 2012 Author Report Share Posted June 14, 2012 Czemu nie G&G ? Bo trudno ją znaleść dostępną .:P (albo mam po prostu pecha.) Quote Link to post Share on other sites
Kohan warrior Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Zobacz na azteko.pl. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Na azteko dopiero była akcja, że płacisz tylko za gumę, przesyłka free. Najpierw dobrze poszukaj, potem selekcjonuj. Quote Link to post Share on other sites
eMBeKa93 Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Miałem obydwie w tej samej replice, zero różnicy... Na profilu facebookowym gunfire się reklamowało że mają te gumki, na dniach powinny być na stanie sklepu. Na azteko ostatnio była jakaś akcja darmowej wysyłki zielonych G&G. Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted June 14, 2012 Author Report Share Posted June 14, 2012 Dzięki za info , nie mam fb i niestety omijają mnie takie rzeczy:P. Quote Link to post Share on other sites
Covis555 Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 Nie wiem gdzie zarzucić pytanie więc daje tutaj , w cymie 39 istnieje możliwość przy zamontowaniu w gb v3 łożyskowanej głowicy i prowadnicy wraz z sp140 ,iż sprężyna nie będzie miała wystarczająco miejsca ażeby się całkowicie naprężyć ? Chodzi mi tu o sytuacje gdzie nie ma wystarczająco luzu na pełen cykl. Quote Link to post Share on other sites
progressive Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 Nie wiem gdzie zarzucić pytanie więc daje tutaj , w cymie 39 istnieje możliwość przy zamontowaniu w gb v3 łożyskowanej głowicy i prowadnicy wraz z sp140 ,iż sprężyna nie będzie miała wystarczająco miejsca ażeby się całkowicie naprężyć ? Chodzi mi tu o sytuacje gdzie nie ma wystarczająco luzu na pełen cykl. Jak najbardziej. Wyrzuć łożyskowanie na głowicy i przetestuj. Jak nie da rady to wyrzuć też z prowadnicy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts