Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Replika karabinu GFC GUNS GF36-7

Recommended Posts

Witam.

Chciałbym Was zapytać, drodzy, bardziej doświadczeni użytkownicy replik ASG o model GF36-7 od GFC. Miał ktoś styczność z tą repliką? Jest warta uwagi? Przyciągnęła mnie między innymi 24 miesięczna gwarancja GFC, innego producenta tańszych modeli nie widziałem. Dodatkowo nie ukrywam że ów model bardzo mi się podoba. Chcę tylko wiedzieć czy przypadkiem nie będzie awaryjny. Szyny RIS są, moc niby też.

Może jednak ktoś zna jakiś lepszy model o podobnej cenie?

Czekam na propozycję,

pozdrawiam.

Ta od cymy jakoś gorzej wygląda, i tylko 12 miesięcy gwarancji. No nie wiem, w poniedziałek chcę zamawiać więc czekam na dalsze propozycje ;)

Hahah. Gorzej wygląda? :icon_eek2: To na żywo sobie zobacz lepiej jak się prezentuje Cyma,a jak to GFC. Jak coś to możesz jeszcze pomyśleć nad jakimś RK z boyi.

No właśnie. Mi się podoba ta konkretna wersja G36 i o to mi chodziło z "prezentowaniem się" repliki.

Co do GFC to najwidoczniej nie boją się dawać większej gwarancji, chyba że w taki sposób łapią klienta i naprawiają dopóki nie skończy się gwarancja?

Dzięki za odpowiedzi, czekam na kolejne :)

Pozdrawiam.

Na to g36 RIS masz 24msc gwarancji bo jest to replika GFC, czyli od Gunfire, taką regułę mają, na swoje repliki 24, na inne 12msc, i nie ma to znaczenia która replika szybciej się rozleci. Body cm0003 specjalnie ma taki wygląd, taki nieestetyczny, dodaje to realizmu, a te g36 od JG się święcą jak psu jaja na wiosnę :biggrin:

Zawsze możesz dokupić do cymy sam front RIS i tłumik, aczkolwiek tanie to nie będzie.

Nie wiesz może gdzie mógłbym dostać taki front?

Tak czy inaczej na replikę mam do przeznaczenia ok. 500zł a ten G36 od cymy już dość znacznie przekracza kwotę, jeśli jeszcze doliczyć front to nie będzie dobrze.

A może AK47 cymy? Dobra cena i producent dobry jeśli chodzi o te tańsze.

Nieco mętlik mi się w głowie zrobił, no ale jeszcze poczekam na odpowiedzi.

Dzięki za zainteresowanie :)

cm028 zawsze na początek dobry wybór :) albo polecany też jest g36c od JG, 399zł na allegro (JG608) albo ta sama replika tylko z innym frontem i o 50zł droższa JG608-2 albo pod inną nazwą JG0738. Od siebie (tzn kuzyna) polecam Ci JG608, już 2 lata kuzyn na niej śmiga, a replika cała stock :)