J4cka1 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Witam! Chciałbym zakupić pistolet gazowy do 400 zł. M9 KJW Chciałbym później dokupić lufę precyzyjną z gwintem na tłumik. Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Chyba chodzi ci o replikę boczną , a co do repliki to podobno niezły syf . Lepiej już kupic glocka 17 od kwa z tego co czytałem to jest nawet nawet ale lepiej na własną rękę poczytaj jeszcze. Masz temat już o tym. http://forum.wmasg.pl/topic/22337-kj-works-m9-full-metal-ggb-kupic/ A tu coś co mnie zachęciło do glocka kwa. http://forum.wmasg.pl/topic/121241-glock-17-ksc-kwa-torture-test/ Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Reegz ma rację z tym, że niezłym syfem to są glocki KWA a ta beretka nawet ujdzie. W zasadzie jeśli o beretty chodzi to mały wybór, albo drogie TM albo od biedy te KJW które rewelacyjne nie są ale i nie tragedia. Quote Link to post Share on other sites
J4cka1 Posted July 4, 2012 Author Report Share Posted July 4, 2012 Czy taki zestaw jest dobry? : Glock 17 KWA Kulki G&G 0,20g Green Gas Ultrair 1000ml Lufa precyzyjna: Glock 17/18 Black Python 6.03 Madbull Będzie pasować do tego modelu i czy opłaca się wymieniać ? Quote Link to post Share on other sites
Monster1270 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 A nie lepiej jakiegoś używanego klocka od TM ? Jak bym miał wybierać pomiędzy tą M9 to bym brał Glocka od KWA http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_47&products_id=4487&name=KWA_-_G-17_-_Metal_Slide. Co do tej lufy z gwintem to musisz kupić lufę zewnętrzną z gwintem a nie precke :D. Możesz kupić wtedy kupić dłuższą lufę precyzyjną i zasłonić ją tłumikiem, ale ja ci nie polecam tak robić, bo jeśli to ma być broń boczna to taki dług pistolet będzie Ci tylko przeszkadzał. Takie moje zadanie. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Nie kupuj glocka 17 od KWA one się sypią,lepiej kup coś z TM albo KJW od biedy. Quote Link to post Share on other sites
Monster1270 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 (edited) Czy taki zestaw jest dobry? : Glock 17 KWA Kulki G&G 0,20g Green Gas Ultrair 1000ml Lufa precyzyjna: Glock 17/18 Black Python 6.03 Madbull Będzie pasować do tego modelu i czy opłaca się wymieniać ? Tak glock, kulki i gaz jest OK, ale myślę jeśli to będzie twoja pierwsza broń boczna to najpierw postrzelaj sobie tak, a potem zabieraj się za tuning. P.S. W specshopie ta lufa jest tańsza :D http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_133_229&products_id=1925&name=MadBull_-_Lufa_Precyzyjna_6.03_Black_Python_-_G17,_G18 Edited July 4, 2012 by Monster1270 Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Zauważyłem ciekawą zależność :D. Glocka KWA polecają głównie osoby ze statusem "nowi" oraz nie mające go w swoim spisie replik... Quote Link to post Share on other sites
Monster1270 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Zauważyłem ciekawą zależność :D. Glocka KWA polecają głównie osoby ze statusem "nowi" oraz nie mające go w swoim spisie replik... Ja mam :D Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Ja mam :D Jak długo? Quote Link to post Share on other sites
Monster1270 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 (edited) Hmmm. Z rok. Wiem że on jakiś super nie jest. Wręcz go nie lubię bo się cylinder sypie, wiem ale mogę go polecić, bo jeśli się go smaruje to wytrzymuje trochę. Nie mam glocka od TM, ale wiem że jest on jeden z lepszych, sam planuje zakup glocka od TM. Edited July 4, 2012 by Monster1270 Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Wiem że on jakiś super nie jest. Wręcz go nie lubię bo się cylinder sypie, wiem ale mogę go polecić Przyznam, że nie nadążam za tą logiką :D. Quote Link to post Share on other sites
J4cka1 Posted July 4, 2012 Author Report Share Posted July 4, 2012 Trochę się zamieszanie zrobiło. :D To w końcu co polecacie wybrać, a może macie jakieś własne propozycje... Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Gaziaki od TM, Glocka od ARMY, G27 od KJW. Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 (edited) Dobra sorry , że żle doradziłem teraz mój cały misterny plan kupienia boczniaka poszedł .... czytałem sporo o nim i wydawał się ok no ale co :P. A może to będzie dobre ? http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_47&products_id=5186&name=WE_-_Hi-Capa_P14_-_Full_Metal Czytam na razie o nim więc nie wiem czy polecić. :) Edited July 4, 2012 by Reegz Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Ta m9 kjw podobno dobra, sam ją miałem kiedyś kupić i nie doszukałem się jakiś poważniejszych błędów. Niestety osobiście nie posiadałem KJW M9, więc ręczyć nie mogę. Lecz ogólnie KJW robi w miarę niezłe gazówki, miałem glocka tej firmy i bardzo fajnie działał. Quote Link to post Share on other sites
Monster1270 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Przyznam, że nie nadążam za tą logiką :D. Sorry. Sam już nie wiem co ja napisałem. Dobra ja już się nie odzywam :D Czekam na inne odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Skavek Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 A co sądzicie o Glocku 23 KJW ?? Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 A co sądzicie o Glocku 23 KJW ?? Miałem 32c z metalowym zamkiem (prawie to samo), fajnie strzela, działała mi w zimę, mocny blow-back, realistyczna, rozbiera się podobnie jak oryginał, odłamująca się część, która uniemożliwia strzelanie, więc wymienienie jej, lub dorobienie nowej u tokarza to konieczność. Po tym zabiegu mamy bardzo fajną replikę. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Niezły nawet ale sztuka w sztukę zdycha zbijak zaworu. Po wymienia replika jak nowa. Niezły dostęp do części zamiennych, mocny BB, pasują magi z 17. Unikać tylko wersji z tworzywowym zamkiem. Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 @dexterkrak A co sądzisz o WE hi-cape 5.1 ? Sam nie wiem co o tym myśleć a cena jak za glocka. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Kał nieprzeciętny, jedne z gorszych replik na rynku a jeszcze cena z kosmosu (jak za taką jakość). Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 O znalazłem jednego dobrego gaziaka . R27 od Army problem jest taki , że nie mogę go znaleść w żadnym sklepie .:C Quote Link to post Share on other sites
Rower Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 (edited) Jak dla mnie zależy ile będziesz używać. Ja przez rok czasu wystrzelałem może z 20 magazynków? I jedynie magazynek trzyma nieco krócej ;-) edit. pisałem o hi-capie, ale post się przed moim pojawił. Edited July 4, 2012 by Rower Quote Link to post Share on other sites
J4cka1 Posted July 4, 2012 Author Report Share Posted July 4, 2012 KP-03 A to ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts