Guest (ID:6452) Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Post numer 20, ostatni na poprzedniej stronie. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 (edited) Jezuuu ^^ Szukaj klamek w tej kolejności: 1.Klamki Tm 2.Kopie Tm-Army,Kjw 3.Klamki Bell-praktycznie niedostępne. 3.Klamki KWA 4.Klamki WE 5.Klamki z kiosku. A jeżeli nie ma R27,to zainteresuj się R28 :) Klamki od Army nie są takie złe,i z pewnością będą lepszą opcją od glocka kwa,czy klamek we. Edited July 4, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 (edited) Trololololo Nie mogę się powstrzymać: Panowie, wy tu źle odpowiadacie na wątpliwości, przecież wyraźnie pisze że chce replikę poboczną. A widział ktoś z was kiedy takie repliki jak wy podajecie leżące na poboczu? TA-BUM-TSSS :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: Edited July 4, 2012 by Foxtrot29 Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Po prostu chłopak się pomylił, patrz 2 post. TA-BUM-TSSS :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
J4cka1 Posted July 4, 2012 Author Report Share Posted July 4, 2012 Trololololo Nie mogę się powstrzymać: Panowie, wy tu źle odpowiadacie na wątpliwości, przecież wyraźnie pisze że chce replikę poboczną. A widział ktoś z was kiedy takie repliki jak wy podajecie leżące na poboczu? TA-BUM-TSSS :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: @Foxtrot29 Co twój post wnosi do tematu? Aby uzupełnić twoje braki: Synonim słowa "poboczny" Ja bym się nie śmiał... To tragedia i kolejny dowód na to, że trzeba zmienić polskie szkolnictwo. Decyduję się na tą Berettę Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 (edited) Podepnę się do tematu i się zapytam co sądzicie o Colt 1911A1 od KSC w system7. EDIT:Jeśli chciałbyś Colta R28 to mam na sprzedaż jak coś to pisz PW. Edited July 4, 2012 by kjujiczek Quote Link to post Share on other sites
Monster1270 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 @Foxtrot29 Co twój post wnosi do tematu? Aby uzupełnić twoje braki: Synonim słowa "poboczny" Ja bym się nie śmiał... To tragedia i kolejny dowód na to, że trzeba zmienić polskie szkolnictwo. Decyduję się na tą Berettę A taka beretta od TM ? Może takie coś Ci się spodoba http://allegro.pl/beretta-m92f-tokyo-marui-2-magazynki-okazja-i2452215100.html. Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Oj wiem że nic... Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Przypominam większości że forum służy do pisania merytorycznych postów zawierających maksimum informacji. To nie czat onetu by pisać bzdury. Tego typu treści są postrzegane przez nas jako spam i mogą być przyczyną czasowej blokady konta. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts