vincenzo Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 witam. czy ktoś używał już tych kulek? jak jest z ich jakością? jeśli nie, prosze mi powiedzieć które kulki 0.25 sa na topie? ostatnio parę razy zawiodłem sie na guarderach, na pejotach to kope lat temu. prosze o szybką odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Mogę polecić G&G, jak na razie mnie nie zawiodły. Był gdzieś temat, tabela kulek i miar czy jakoś tak, poszukaj. Quote Link to post Share on other sites
Czarex1324 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 G&G nie zawiodą :) Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 (edited) A jak replika i warunki dopiszą ( brak wiatru) , to z repliki 560 fps idzie trafić z 75 m w cel o wymiarach głowy. na G&G oczywiście 25. Edited July 4, 2012 by Skejter Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Dragonballe mają plus za samą nazwę. Ale G&G i Biovale królują (o tych drugich jest taka ilość legend, że i tak mnie wszyscy za to zjadą). Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 (edited) (...) prosze mi powiedzieć które kulki 0.25 sa na topie? ostatnio parę razy zawiodłem sie na guarderach, na pejotach to kope lat temu. prosze o szybką odpowiedź. Na topie to są obecnie G&G. Oczywiście "top" wynika to z opinii użytkowników i kolegow powtarzających po nich, więc nie sugeruj się generalnymi i obiegowymi opiniami. Kup sobie najmniejszą możliwą paczkę P&J, G&G, Madbulli i przetestuj, ktore będą Ci się najlepiej sprawdzać w Twojej replice. Ps Trzeci rok używam Guarderów 0,23 i jak dotąd nie mialem złych doświadczeń. Edited July 5, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Trzeci rok używam Guarderów 0,23 i jak dotąd nie mialem złych doświadczeń. Masz jakąś preckę w replice?Jeżeli tak to jaką? Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 (edited) Masz jakąś preckę w replice?Jeżeli tak to jaką? Nie lufa stockowa, mam od roku ten G36 i od 4 lat ten MP5SD6. W obydwu używam Guarderów 0,23. Wcześniej używałem Xtreme 0,25 (jeszcze w M14 Veteran), ale zmieniłem wlaśnie na skutek sugestji wynikających z obiegowej opinii. Mam zamiar kupić G&G i porównać. Edited July 5, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Bo guardery może i dobre są ale w dobrych preckach lubią się przyciąć. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Bo guardery może i dobre są ale w dobrych preckach lubią się przyciąć. W prometheusie się nie cięły, natomiast w magazynkach na potęgę, są po prostu słabo polerowane. Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Biovale i G&G, jak ktoś wcześniej pisał. I nic do dodania... Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 W prometheusie się nie cięły, natomiast w magazynkach na potęgę, są po prostu słabo polerowane. Potwierdzam.Do hi-capów i drummów się nadają,jednak do midów już niestety nie.W lufie mi się nie cięły,jednak w midach na potęgę,co nie zmienia faktu,że za tą cenę są to dobre kulki.Sam używałem wraz z king armsami,g&g,madbullami i się świetnie spisywały. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts