robical Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 Kuba z powodu zajęcia mojego legowiska z soboty na niedzielę - wisisz 75 zeta. Na tyle wyceniam względem kosztów całej imprezy :D :D :D Serdecznie pozdrawiam wszystkich którzy robili dobrą minę do złej gry. Quote Link to post Share on other sites
GW_Azghar Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 UWAGA... NA czas obrony miasteczka w I scenariuszu pożyczyłem komus moje radyjko (niebieska motorolla) ... Proszę o kontakt na priv celem omówienia zwrotu tegoż radyjka... Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Dopiero teraz zauważyłem :| : Kuba z powodu zajęcia mojego legowiska z soboty na niedzielę - wisisz 75 zeta. Na tyle wyceniam względem kosztów całej imprezy :D :D :D A gdzie staropolska gościnność? :lol: Poza tym zdaje się, że później i tak jedno łóżko się zwolniło pomimo tego, iż liczba osób w pokoju się nie zmniejszyła, a ja nadal spałem sam ;) . Więc wyro miałeś zapewnione, może nie swoje ale sądzę, że tego wieczoru nie robiło Ci to większej różnicy :lol: . Pozdrawiam KZ Quote Link to post Share on other sites
GW_Azghar Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 UWAGA... NA czas obrony miasteczka w I scenariuszu pożyczyłem komus moje radyjko (niebieska motorolla) ... Proszę o kontakt na priv celem omówienia zwrotu tegoż radyjka... PONAWIAM PYTANIE O RADYJKO.... Proszę osoby czytające forum o przekazanie pytania znajomym którzy byli na zlocie a nie mają dostępu do netu.... Chodzi o jakiś mały team z armii CZERWONEJ. Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 w majowym Komandosie obszerna relacja ze zlotu... w roli gwiazdy mediów - po raz kolejny, choć tym razem z zasłoniętą twarzą- nasza Funia tadaaam ;) Quote Link to post Share on other sites
super Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 w tym numerze to tylko jeden artykuł jest fajny.... :wink: Quote Link to post Share on other sites
Ludzik Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Ta, te Foki z Czestochowy to nawet ladny kolor racy odpalili na fotce :wink: :wink: :wink: Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Ile czekaliście na publikacje ?? :lol: Quote Link to post Share on other sites
mayka_og Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 eee... gwaizda artykulu jest dziewuszka z mp5 (uwieczniona rowniez z panem ktory posiada m249, a nie jak zawarte jest w tekscie M60E3)... czyli JA :) hihihihi pozdrawiam p.s. smieszny artykul - troche ubarwiony, ale przeciez trzeba asg pokazywac z jak najlepszej strony:) Quote Link to post Share on other sites
Jarcher Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Tym razem nie Funia. :wink: <--- nieprawda Funia jednak też jest, sorry za wprowadzenie w błąd. :) Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Niech ktos zeskanuje i zapoda linki :) Quote Link to post Share on other sites
mayka_og Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 oki zrobie to dzis wieczorem:) Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 Zdjecia ok , ale artykuł IMHO lipny i ubarwiony. Arykuł i fotki FOK "szacuneczek" 8) 8) Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 Nie no artykul jest dosc bardzo ubarwiony (chociaz podoba mi sie stwierdzienie ze atak frontalny jest w naszym stylu)... ale w sumie spodziewalem sie troszke wiecej po tym artykule, mialem nadzieje na wiecej zdjec, troszke bardziej opisow, a nie tylko wspomnienie jednej akcji i tyle... no ale coz, tak to juz bywa... No i Funia z tym kalachem na fotce (ale czemu w masce :P) Quote Link to post Share on other sites
mayka_og Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 obiecane skany artykulu z miesiecznika "komandos" maj 2005 znajduja sie tu-> http://mayka_og.riz.pl/komandos pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
mayka_og Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 ps. ta przepiekna kobieta, której twarz niefartownie zasłoniła maska, na drugiej stronie artykułu z mp5 to ja:) hihihi no i ta z artykulu to tez ja:D ale sie chwale zaraz mnie piorun strzeli za glupie gadanie:) pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Lotos Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 Ale ogolnie artykul wieje kicha...zreszta tak jak zlot. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 Końcówka... browary między akcjami... ładny obraz bezpieczeństwa pod wieczór... Quote Link to post Share on other sites
PAT_Browar Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 mam pytanie do tych ktorzy zaplacili wpisowe , a nie mogli pojawic sie na zlocie , czy organizator oddal wam kase ?? w moim przypadku camo (marcin kękus) obiecal zwrot pieniedzy ,czekam na kase juz 2m-ce i sie nie moge doczekac , chyba leca sobie w ch--a, ciekawe czy wogole mi ja oddadza :evil: Quote Link to post Share on other sites
kikol Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Z artykułu komandosowego szczególnie przypadła mi do gustu fota z kolesiem, który cierpi przez zaślepiony kolimator (SZACUNECZEK DLA KOLEGI). Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Z artykułu komandosowego szczególnie przypadła mi do gustu fota z kolesiem, który cierpi przez zaślepiony kolimator (SZACUNECZEK DLA KOLEGI). Przeciez da sie bez problemu strzelac z zaslepionym kolimatorem i celowac. To ci Hargin lepiej wyjasni bo on mnie tego nauczyl ;) A artykul nie jest taki zly, bez przesady. Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Ale nie gdy jest zaślepiony z dwóch stron. Chociaz mozliwe ze montaz na ktorym jest ow kolimator[dosc wysoki] umozliwia korzystanie z mechanicznych przyrządów celowniczych...ale ale przca zaraz przed muszką jest celownik od granatnika...DŻIZUS...#%@#%...JA #@%@#% o czym my tu wogóle gadamy ??? :twisted: :twisted: p.s. kikol bez urazy ale powiało burakami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 szczepu jest celownik od granatnika ale złożony, a koleś wygląda jakby walił kloca przy okazji starajac sie na oko obliczyc parabole lotu kulek z granatnika ;) ale na pewno koli zamknięty i celownik do m203 złożony ma :) używa mocy? :P Quote Link to post Share on other sites
kikol Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 p.s. kikol bez urazy ale powiało burakami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: fakt. Nie roztrząsajmy tego tematu. Nigdy nie byłem dobry w zabawach typu znajdź brakujący szczegół na obrazku. A tu jak na dłoni i pomyślałem, że zabłysnę. Moderator mógłby spokojnie mój wcześniejszy post wywalić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts