Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jaki AEG do "koszenia"

Recommended Posts

Drodzy forumowicze, mam pytanie odnośnie AEGa; jako fan realizmu i GBB nigdy nie myślałem o zakupie elektryka. Ostatnie strzelanki dowiodły, że często jestem "outgunned" przez to, że mam tylko 30 a nie 120 kulek w magazynku i kwestia przygważdżania, lub też zwykłego "koszenia" nie wchodzi w grę. Potrzebuję elektryka na specyficzne strzelanki, które dopuszczają magazynki o dużych pojemnościach tak, żeby móc z nimi skutecznie rywalizować; innymi słowy, potrzebna mi tutaj dobra "kosiarka", z dobrą powtarzalnością strzałów oraz tanią opcją do niewielkich upgrade'ów. Polećcie coś na szybko proszę ;)

Pozdr.

Sugeruję rozważyć G36c.

Może być JG, może być Cyma.

Małe, poręczne, dobra komora HU (czyli da dobrą gumę, uszczelnij układ i powtarzalność powinna być zacna), replika dość popularna, więc bez problemu z częściami (a GB to już zupełnie standard). Magazynki do wyboru, do koloru - od real-cap'ów po elektrycznie podkręcane "dwubębnowe" boxy...

Jakby ktoś zadał sobie tyle trudu, by przeczytać coś więcej niż temat, to można się domyślić, że autorowi chodzi o zwykłego aega na jebanki, przyjmującym pojemne magazynki (nie koniecznie hi-capy) i niezłymi osiągami. Nie ma słowa o tym, że chce świnie. Czyli wychodzi na to, że chce coś w stylu G36c JG/Cyma lub kałacha Boyi. Szybkostrzelność osiąga się dobrą batką, powtarzalność - lufą i doszczelnieniem.