Romothon Posted December 8, 2015 Report Share Posted December 8, 2015 Jakie osiągi ma ta replika w stocku? Czy faktycznie jest to "tylko" 40m? Podobają mi się czterotakty, w przyszłości być może chciałbym go przerobić na jakiś drugowojenny karabin. Quote Link to post Share on other sites
dwoik Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 Hej. Chciałbym zapytać czy ktoś przebrnął przez problem podawania po 2 kulki przy komorze Airsoftpro ? czasem poda i trzy, przy oddaniu strzału miażdżąc w drobny mak kulkę. Quote Link to post Share on other sites
TNTx2 Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 Tak, próbowałem coś z tym zrobić. Niestety nie chciało się czeskim geniuszom skopiować rozwiązania trzymającego kulki jak masz w komorach action army czy pdi, przez co po prostu jest to niemożliwe do ogarnięcia. Nie da rady dostosować komory do tych stoperów także, generalnie słaby temat. Polecam dorwać stock komorę jg/tm bądź sprowadzić zza granicy komorę action army, będzie to dużo lepsze rozwiązanie. Od biedy idzie przerobić stock komorę tak by się jako tako zgrała z lufami aegowymi, wymaga tylko niewielkiego ciachnięcia gumek vsr i owijania teflonem. Osobiście mam bara 10 i lecę ze stock komorą + dokupionym na tutejszym komisie ramieniu robionym na drukarce 3d, wystarczy odrobina pracy, poczytania w internecie i można uzyskać perfekcyjną strzykawkę oraz celność taką jaka być powinna. Quote Link to post Share on other sites
go3imer3 Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 Może ktoś mi pomóc? Gdzie kupię dobry układ spustowy? I jaki konkretnie model? Quote Link to post Share on other sites
a5d4f1 Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 Może ktoś mi pomóc? Gdzie kupię dobry układ spustowy? I jaki konkretnie model? Zagadaj do bart_a. Robi na zamówienie i masz sprzęt na lata. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts