exdij Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Wytłumaczcie mi jedno: czemu to w nazwie ma kamizelka modularna, a w opisie, że nie jest modularna? Błąd czy nazwa odnosi się do czegoś innego? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Wytłumaczcie mi jedno: czemu to w nazwie ma kamizelka modularna, a w opisie, że nie jest modularna? Błąd czy nazwa odnosi się do czegoś innego? Raczyłeś przeczytać dalszy opis? Kamizelka jest wyposażona w szereg ładownic stałych (nie jest to kamizelka modularna): – 4 x ładownica uniwersalna na 2 magazynki M4/M14, AK47/74 i inne, – 3 x ładownica na magazynki pistoletowe, – 1 x ładownica na radio, – 1 x ładownica uniwersalna z rzepem, – 1 x przypinana kabura na pistolet, – 1 x pas główny przypinany do kamizelki, – 2 x ładownice na magazynek pistoletowy przypinane do pasa.Dodatkowo kamizelka posiada dwie wewnętrzne kieszenie zamykane zamkiem na dokumenty, mapy etc. Kamizelka jest wyposażona w uchwyt ratunkowy. Quote Link to post Share on other sites
exdij Posted July 13, 2012 Author Report Share Posted July 13, 2012 Jeżeli mówisz o tym co pogrubiłeś to chyba nie raczyłeś przeczytać mojego postu. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 To co pogrubiłem powinno rozwiać Twoje wątpliwości. Wiesz co można nazwać kamizelką modularną,więc teraz skojarz fakty itd. i już masz odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Sklep wie, że każdy zielony leci na modularność. Dlatego nazwał kamizelkę "modularną", pomimo tego, że jedynym, co możemy nazwać "modulranym" to w niej plecy i pas. W każdym razie w oryginale były. Quote Link to post Share on other sites
exdij Posted July 13, 2012 Author Report Share Posted July 13, 2012 No i własnie o to chodzi, wychodzi na to, że sklep mija się z prawdą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts