Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Replika dla Łabędzia.

Guest labedz

Recommended Posts

Guest labedz

Witam mam na imię Michał Łabędzki, piszę z prośbą o polecenie repliki karabinu szturmowego/pistoletu maszynowego do kwoty 700zł +/-, dobrej na początek swojej przygody z ASG (byle jak najdłuzszej i owocnej)

Z góry dziekuje za odpowiedzi, pozdrawia Łabędz.

Cześć. W tej kwocie polecę Ci CM003. Dobra replika,jej recenzja znajduje się nawet na stronie. Na taiwangun.com kupisz ją za 600zł,zostaną Ci jeszcze pieniądze na gumkę HU (zielona G&G/guarder przeźroczysty) ,a resztę będziesz mógł dołożyć do dobrej ochrony oczu.

G36 Cymy jest lepsze od Gietki JG jak coś ;)

Ja też polecam coś co mam od jakiegoś czasu ,poleciłem koledze mojemu też. Właściwie to namówiłem go :icon_mrgreen: i też jest zadowolony z repliki. Miałem też najdłuższą wersję Gietki z JG (teraz leży rozłożona od dawna już) i ten dwójnóg to porażka jak dla mnie i replika też jest za długa. Zdecydowanie wolę coś krótszego co sprawdzi się zarówno w CQB/MOUT jak i w lesie.

Zależy co kto lubi, obydwie repliki mają składane kolby, więc "wiosło" jakim jest G36[JG] staje się krótsze o 218 mm, a ja osobiście wolę lufę wewnętrzną długości 495 mm, niż "obrzynka" CM003 z lufą zaledwie 247 mm. :maniak_jezyk2:

Guest Rengi

A jak nie lubisz gietek czy kałachów , spiesz się i zamawiaj M4 Lone Star Rancher (firmy Evolution Airsoft) na zbrojowni jest akurat promocja (699zł) , ma mało fps ale jest śliczniutka, po małym upgradzie m110 + prowadnica sprężyny , można spokojnie wycisnąć 400 fps.

Edited by Rengi

Dziękuje za szybka i konkretn a odpowiedz ale jak dzisiaj przeglądałem taiwangun zobaczyłem tą replike http://www.taiwangun...cm-041-sd6.html co o niej sądzicie?

Serio? Wolałbym jednak Gietkę z GB V.3 .

Off?Dwójnóg to mi się po 2 miesiącach złamał :] Może przydługa do budynku ale jak wymieniłem na precke to w lesie marzenie

Do Gietki wstawisz taką lufę to rezultat będzie jeszcze lepszy ;) Ba,jak wstawisz do G36 C (JG) taką lufę to efekt będzie taki sam. Więc to nie jest żaden argument za najdłuższą wersją.

Guest labedz

OFF dzięki, przypuśczam że właśnie na ten karabin padnie mój wybór al jeszcze jedno pytanie względem tego którego podałes trzeba u niego cos wymienicz np. gume HU.

Nie radzę kupować elektryków z blow back'iem...

Ale oprócz tego jest dobry. Tylko mówię, że BB może Ci się posypać.

I 430FPS w rękach nowego, to dosyć dużo. Lepiej pobiegaj na początku z 350, do tego taki nie posłuży Ci do CQB

Edited by dade

Jak chcesz tego ak to bierz, ale lepiej wersje bez EBB, też jest na taiwangun.

Co do tych 430 fps, to Dade ma rację, musisz zdać sobie sprawę, że repliki dysponują na tyle dużą mocą, że mogą spowodować komuś sporą krzywdę, nie ważne czy masz 350 czy 430 fps.