PatrykD3 Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Witam. Co sączicie o tej ładownicy? http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=568#!prettyPhoto Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Mil-tec , ACM = badziew. Quote Link to post Share on other sites
PatrykD3 Posted July 23, 2012 Author Report Share Posted July 23, 2012 Nie chodzi mi o jakiś super profesjonalny sprzęt ,tylko żeby ładownica przyzwoicie mieściła magi i nie żeby po podpięciu do kamizelki nie dynała w cztery strony świata. Quote Link to post Share on other sites
Stachowicz Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Pojutrze wpadam do sklepu zakupic taką ładownice i wtedy moge napisać co o niej sądze ale te "metalowe zapiecie typu alice" brzmi i wygląda na zdjęciu dość podejrzanie... Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Nigdy nie kupuj ładownic typu AK/M4/G36 bo one będą kijowo pasować do magazynka nie ważne jakiego. Ja jak zawsze propsuję MIWO MILITARIY, tam poszukaj. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 te "metalowe zapiecie typu alice" brzmi i wygląda na zdjęciu dość podejrzanie... Nie ma w tym NIC "podejrzanego". Zwyczajny chiński klips ALICE. Quote Link to post Share on other sites
Stachowicz Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Zakupiłem sztukę na sprawdzenie i mam mieszane uczucia. Trochę luzów, w cztery świata może nie dynda ale za to w dwa na pewno ;p Proponuje poszukać czegoś trochę droższego i z nieco pożądniejszym podpięciem. Ten klips wyglądał mi podejrzanie bo wcześniej się z takim nie spotkałem i sprawia wrażenie jakby miał nie sprostać zadaniu. (Tak dla ścisłości) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts