Pixel_95 Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1144793020-DropZone-replika-karabinka-CM028.html Siemano, możecie powiedzieć coś na temat tej repliki??? Czy jest warta tych pieniędzy, jak z jej wytrzymałością itp. Z góry dzięki :icon_razz2: Link to post Share on other sites
Mackfra Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Było już wiele tematów o tej replice ale powtórze jeszcze raz : Jedna z najlepszych replik w tym przedziale cenowym. Unikaj sklepu z twojego linku, zajrzyj na taiwangun.com . Link to post Share on other sites
dojcz Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Lepiej kup tutaj: http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/cm-028.html Jeżeli chcesz zapytać czemu nie z tamtego sklepu to poczytaj temat o sklepach i opiniach, albo to był artykuł, nie pamiętam. Co do cm028 to nie miałem jej, ale słyszałem o niej prawie same dobre opinie, w tej cenie nie ma nic lepszego, g36c JG też dobre ale jest droższe. cm028 będzie dobrym wyborem. Link to post Share on other sites
Stachowicz Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Posiadam wersje tactical, od 2 miesięcy nie ma problemów, a osiągi są satysfakcjonujące szczególnie za taką cenę. Kolega powyżej proponuje sprawdzony sklep, więc nie powinieneś się zawieść. Link to post Share on other sites
Shuad Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Kolega używał i chwalił sobie tą Cymkę. Co do sklepu to jest to bliźniaczy sklep Gunfire, można tam kupić, kupowałem u nich już kilka rzeczy, nie było problemów. Tak czy inaczej taiwangun jest bardziej zaufany. Link to post Share on other sites
Nikoz Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Jeśli nie chcesz wydawać powyżej 350-400zł bierz tą replikę. Sam taką posiadam i znam parę osób, które sobie tą broń strasznie chwalą. BIERZ TYLKO I WYŁĄCZNIE WERSJĘ Z STAŁA KOLBĄ. Ewentualnie możesz wybrać jeszcze to: http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/cm-031.html Link to post Share on other sites
Dread Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Gunfire jest równie polecanym sklepem jak taiwangun, więc kup tam gdzie taniej. Link to post Share on other sites
lego432 Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Posiadam replikę pół roku,wywaliłem 30k kulek i czuję że jeszcze z 20k wystrzeli,replika nie jest piękna ale za tą cenę w porównaniu cena/jakość/żywotność się opłaca. Link to post Share on other sites
fusi Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Wszyscy sobie chwalą i polecają, więc czemu nie brać? :D Link to post Share on other sites
Ray~ Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Wszyscy sobie chwalą i polecają, więc czemu nie brać? :icon_biggrin: Bo to plastik. Już lepiej cm.031 - przynajmniej jakoś wygląda, a nie jak zabawka z odpustu. Link to post Share on other sites
lego432 Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 (edited) nie no,cm.031 to czysta stal... no i można przecież jest jeszcze wersja tactical która nie posiada plastikowego drewna,np wersja cm.028u Edited July 27, 2012 by lego432 Link to post Share on other sites
Ray~ Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Nikt nie mówił, że to czysta stal. To shitmetal, ale zawsze lepsze i wytrzymalsze to niż szary plastik. Link to post Share on other sites
lego432 Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 jeśli chodzi o tą replikę:http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/cm-031.html to ona nie jest z plastiku? Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Ludzie! 031 i 028 to jest jedna, i taka sama kupa, na którą szkoda wydawać pieniędzy. A, to że 031 ma PLASTIKOWY korpus w kolorze czarnym, a nie jak w przypadku 028 niebieski, to łut szczęścia. Poza tym od kiedy, to nowi mogą pomagać, tfu wprowadzać w błąd innych nowych?! Link to post Share on other sites
Wilcz Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Zrób jak ja, zacznij zabawę z CM.028 lub 031, Mi na wskutek upadku złamała się tylna część korpusu (przy mocowaniu kolby) W tym wypadku najbardziej opłaca się kupić wydmuszkę CM.040 wzwyż, Ja kupiłem 048 i jestem zadowolony ;D Link to post Share on other sites
lego432 Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Nie rozumiem,nie mial repliki w reku i mowi ze jest z metalu...najlepiej to dozbieraj do czegos lepszego.(sorry za brak polskich znakow,pisze z telefonu) Link to post Share on other sites
warat Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Nie wiem,na co wy narzekacie:ok,te repliki nie są najwyższych lotów,ale bardzo przyzwoicie się sprawdzają.Swoją CM.031 mam od około pół roku,a jedyna rzecz,która się zepsuła,to szczerbinka z gównolitu,którą wymieniłem na oryginał. Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Poza tym od kiedy, to nowi mogą pomagać, tfu wprowadzać w błąd innych nowych?! No właśnie,sklep airsoftguns to to samo co GF więc nie wiem dlaczego go odstraszają.Cyma 028 jest w sam raz na początek. Link to post Share on other sites
hokager Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Airsoftgun jest to taki sam sklep,jak gunfire.Kiedyś jak dobrze pamiętam ktoś im opinie dość negatywną wstawił i stąd się to wzięło.Miałem oby dwie cymki,ostatnio widziałem cm.028 w akcji zły nie jest,ale jakbym nie miał więcej kasy to brałbym cm.031 ładniejszy.Najlepiej gdybyś dozbierał 200-300 zł i kupił :=&sort_by=sell_price_asc"] http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg.html?filter[producer_id]=&sort_by=sell_price_asc To już jest bardzo dobrych lotów replika bebechy wytrzymają nawet 100 tyś kulek.Do tuningów w sam raz.Jakbyś kupował wymień gumke hop up na guarder/systema w sklepie wymienią ci za darmo. Link to post Share on other sites
Kohan warrior Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Moja cyma po podkładkowniu oraz nasmarowniu przemieliła 70k kulek, więc myślę ze ten wynik mówi sam za siebie ;p Link to post Share on other sites
Dread Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 A opinia negatywna dla airsoftguns wyszła z tego, że sprzedawali zabawki. Patafiany myślały, że jak kupią elektryka za 150zł to będzie super sprzęcior, a tu rozczarowanie, no ale lepiej winić sklep, a nie własną głupotę. Natomiast o samej Cymie 028 napisano tyle, że dziwię się, że to forum nazywa się "WMASG", a nie "CM028 i inne repliki". Ogólnie fajna replika, o ile nie masz uczulenia na plastik. Link to post Share on other sites
RaaZ Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 wszyscy tu mają racje ale lepiej już dozbierać 100zł i kupić coś z rodzinki Rk, gdyż 028-ki są tragicznie spasowane łapiesz za cokolwiek i już wszystko trzeszczy wiem że temat już od dawna nie ważny ale do tych nowych przemawiam, dodatkowo za te 100zł więcej masz już repliczke full metal a nie fantastic plastic (poza gejboksem oczywiście) i nie że nie mam porównania ale trzymam właśnie w rękach super trzeszczaka. Link to post Share on other sites
Peszu Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Dokładnie tak . Posiadam cymę 028a - srebrny plastik (świecący) wszystko trzeszczy, jednak osiągi stoją na przyzwoitym poziomie. Dlatego też replika jest dość dobrym wyborem dla nowych ;) Pozdrawiam Link to post Share on other sites
OFF Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Patrzcie jednak na daty. Taka mała uwaga. Link to post Share on other sites
Recommended Posts